@Bartek1119994: Ale co to ma do mojego posta. Polska jest jednym z państw, gdzie jest bardzo mało nie-białych. I jakoś przestępstw jest mnóstwo. A ten obrazek sugeruje, że w takiej sytuacji w ogóle nie powinno ich być xD
Już nie mówiąc o tym, że łączenie przestępczości z kolorem skóry jest idiotyczne, bo to jest korelacja a nie związek przyczynowo skutkowy. Nie mają genu przestępcy, tylko albo żyją w krajach mniej
@szybki_zuk: Jakbyś sprawdził, to przestępstw w porównaniu do krajów Ameryki Południowej i Afryka jest naprawdę mało. Głupoty gadasz ojkofobie. Kierujesz się tradycyjną narracją "ALE POLACY TEŻ (i wstaw tu frazę)". PS. Sprawdzałem.
@Bartek1119994: Dostrzeganie rzeczywistości to nie ojkofobia. To ty jesteś rasistą. Ja nie mówię, że Polacy są gorsi, tylko że ludzie o innym kolorze skóry nie są gorsi.
@szybki_zuk: Lecisz po emocjach przezywając mnie. Chciałem tylko, abyś porównał przestępstwa w krajach europejskich i w krajach afrykańskich, jak również i krajach Ameryki latynoskiej. Gdy zobaczysz poziom przestępczości w tych krajach to dowiesz się dlaczego Trump wygrał w USA.
W dodatku zamiast merytorycznych argumentów (prosiłem o porównanie przestępstw) przezywasz i smieszkujesz irytująco.
Podałem dane w artykule, które wyjaśniają to co piszesz i co? "Manipulacja".
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
źródło: comment_FJlRLiJLVKu4K6pKupWu3JXL9KT9EtbT.jpg
Pobierzźródło: comment_MwV9okfRWMz2Y6D2WFvGHbdtry0FyWRC.jpg
PobierzTę "futurystyczną utopię" już takich dwóch próbowało utworzyć.
no dobra, skrajne lewaki.
Już nie mówiąc o tym, że łączenie przestępczości z kolorem skóry jest idiotyczne, bo to jest korelacja a nie związek przyczynowo skutkowy. Nie mają genu przestępcy, tylko albo żyją w krajach mniej
@Bartek1119994: Szok, mało rozwinięte kraje mają wyższą przestępczość. Nie spodziewałem się :D
@Bartek1119994: Dostrzeganie rzeczywistości to nie ojkofobia. To ty jesteś rasistą. Ja nie mówię, że Polacy są gorsi, tylko że ludzie o innym kolorze skóry nie są gorsi.
Chciałem tylko, abyś porównał przestępstwa w krajach europejskich i w krajach afrykańskich, jak również i krajach Ameryki latynoskiej. Gdy zobaczysz poziom przestępczości w tych krajach to dowiesz się dlaczego Trump wygrał w USA.
W dodatku zamiast merytorycznych argumentów (prosiłem o porównanie przestępstw) przezywasz i smieszkujesz irytująco.
Podałem dane w artykule, które wyjaśniają to co piszesz i co? "Manipulacja".