Wpis z mikrobloga

Spanikowałem i usunąłem parę bo niczym sobą nie reprezentuje, skoro nie mam licencjatu, mgr, inżyniera i jeszcze brak prawka. Całe życie piwnicze, zero życia i co mogłem by jej napisać? Granie w gierki, czytanie i robota w fabryce smrodu?
P.S. Zdziwiłem się, że odpisała mi dość szybko po sparowaniu. Do tego różowa słucha dość specyficznej muzyki, a ja anon-przegryw niby co? Wszystko co mi wpadnie w radiu...
#podrywajzwykopem #tinder #s----------e #rozowepaski
Piasqun - Spanikowałem i usunąłem parę bo niczym sobą nie reprezentuje, skoro nie mam...

źródło: comment_Ic9y9pT2GwdN3FPNU54mXM9528rJNSPk.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piasqun: będzie szorstko, ale w dobrej wierze: s----------ś to. Zbyt długie wypowiedzi, zbyt szybkie przejście na zbyt poważne tematy. Więcej luzu, drobnych żartów z bardzo lekkim traktowaniem z góry z jasnym ale finezyjnym przekazem, że jesteś w stanie "wziąć ją na warsztat" jak zawodowiec i ona właśnie tego pragnie, tylko sama jeszcze sobie tego nie uświadomiła i Ty jesteś po to by jej w tym pomóc. Powodzenia
  • Odpowiedz
@Piasqun miałeś to potraktować jako luźny żart, a nie analizować jakbyś faktycznie się na ten kierunek wrybieral xD dobrze, że usunąłeś parę, oszczędziłeś łasce zakłopotania xD
  • Odpowiedz
@NieMamZamiaruBawicSieWPlusyIMinusy: Na chwile obecną mam chyba depresję i chciałem sprawdzić, czy dana różowa odpisze....Nie nastawiałem się na nic, bo po co?... Dla mnie jest za późno na wyjście z #s----------a i jestem na to za stary, żeby łapać pierwsze doświadczenia z różowymi.
  • Odpowiedz
@Piasqun: P--------z farmazony, masz okazje żeby właśnie jakies zdobyć, ale nie, ty wolisz użalać się nad sobą ku uciesze gawiedzi. Umów się z nią. A jak twierdzisz ze to nie twoja liga to sobie załóż badoo.
  • Odpowiedz