Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#antynatalizm #przegryw
to chyba stąd się wzięło to powiedzenie "od pięciu boleści" kek
A potem dej zasiłek bo nie mam na mleko dla brajanka. Tfu.
Jasne, miłość, akceptacja, wsparcie od rodziców są bardzo ważne. Ale nikt mi nie wmówi że dobre zaplecze finansowe się nie przyda.
Komentarz usunięty przez moderatora
(ʘ‿ʘ)
Wcale sie nie płaci dwa razy za wszystko
Ubranka zostają, zabawki zostają. Płaci się ewentualnie swoim zmęczeniem
@struga: Tylko między "dej zasiłek bo nie mam na brajanka" a "stabilna sytuacja finansowa - 100% stać nas na dzieci" to jest akurat bardzo dużo stanów pośrodku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wielu ludzi, nawet jak są biedni i nie zarabiają najlepiej, to prędzej
@paul772: Ale ból pupy i jad się z ciebie wylał - iks k---a de ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może pochwal się swoimi osiągnięciami i cudownym życiem, hejterze?