Aktywne Wpisy
nowszyja +416
Czaicie, że setki lat temu nasi przodkowie uznali, że gówna i szczyny na ulicach miast to zły pomysł i wybudowali kanalizację, a w XXI wieku psiegrywy postanowiły zasrać i zaszczać miasta przy pomocy kundli? xD
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
źródło: d6f2d339283d36635d0cc9dad09d61792c278ff3a8ebf61448cd5bcc76b30f66
Pobierz
bonekropik +73
Was na tym letnim ogumieniu powinno się j---ć mandatami na lewo i prawo. Odrobina śniegu i całe miasto stoi, czas dojazdu dłuższy trzykrotnie
#wroclaw
#wroclaw

Przeznaczenie: PS4 bezprzewodowo
Ktoś korzystał z wymienionych słuchawek?
Zastanawiam się nad kupnem i utknąłem na tych dwóch parach.
HyperX przemawiają do mnie bardziej casualowym wyglądem i można odłączyć mikrofon więc nie będzie problemu wyjsciem w nich na miasto.
Turtle Beach za to mają dźwięk przestrzenny, czego nie ma HyperX. Mikrofon sie chyba nie odłącza, przynajmniej nie zauważyłem tego nigdzie.
Ktoś może mi jeszcze wyjaśnić różnicę między dźwiękiem stereo, a dźwiękiem DTS Headphone:X, Surround (przestrzenny).
Jaką różnicę te dźwięki sprawiają podczas grania / słuchania muzyki.
#sluchawki #ps4 #audio