Aktywne Wpisy
xeacaex +134
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +17
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
#przegryw #narkotykizawszespoko #m-------a #pytanie #fobiaspoleczna #nerwica
XD często po ziułku
Ale to wina tej apki i to ona tak skrajnie mocno podbija mi puls po ziułku xD
Jak widzę już ze puls mi skacze, to staram się mieć w------e i przede wszystkim nie mierze pulsu, jak zmierze przy napadzie paniki i lęku, to mam z 130, a potem to w najgorszych przypadkach nawet do 200 dochodzi
A jak nie mierze, to raczej oscyluje w 130
Raz było tak, że naprawdę myślałem, że zejdę z tego
Pomaga dobry set&setting, zasada „5 S” i ogólnie obeznanie z meandrami ćpania xD
Z perspektywy 5 lat palenia (już przestałem) żałuje dwóch rzeczy: ze zacząłem, i że te chore jazdy z początku już się nie zdarzają, więc doceń to xD Ja
@przegrywanieToMojaPasja: P-----l ziółko mordo. Jak piszą, sett&settings. Nie pal za dużo na raz. Kilka buszków i zobacz jak się będziesz czuł. Pamietam jak zaczynałem to też miałem cos podobnego. Oczywiście z czasem ustało, bo tolerka. Aktualnie nue palę i to najlepsza decyzja w moim życiu.
Komentarz usunięty przez autora