Wpis z mikrobloga

@wilhermil: ciekawe jest gdybyśmy mogli regulować każdy proces w naszym organizmie.Produkcje krwinek, zwlananie metabolizmu lub jego przyśpieszanie. Produkcja melatoniny w konkretnym miejscu albo otrzymanie zastrzyku adrenaliny na zawołanie.

Co z ciekawszych to wyobraźcie sobie leczenie organizmu na jednym miejscu . Pełna kontrola nad popędami i silną wolą.Pytanie czy taka osoba która odcina się od każdej emocji to już człowiek ? Nie czujesz żalu, smutku ani radości -mozesz poprostu wyłączyć emocje.
  • Odpowiedz
@Noct: czy ja wiem , kobieta uzyskała by orgazm bez mrugnięcia okiem a facet by był nie do zatrzymania. Kluczem każdego filmu dla dorosłych jest "wielki finał " , więc kilkugodzinne filmy mógłby się nie przyjąć . Chociaż , co ja tam wiem
  • Odpowiedz
@obecny_duchem: myślę że w tym filmie ostro popłyneli, punktu fizycznego film absurd ale w kategoriach sci fi bardzo fajny.
Co do zwiększonej pracy mózgu to kolega z uczelni co i raz opowiada że jeżeliby mózg miał więcej niż 30% czy 20 to mielibyśmy procesory jak w naszych komputerach i moglibyśmy inaczej żyć bo wiedzielibysmy (w procentach albo w jakiejś skali) co jest dobre i co może przynieść nam korzyść albo
  • Odpowiedz