Wpis z mikrobloga

Tak sobie siedzę i myślę nad tym wszystkim i bardzo ciekawy jestem jak to w praktyce wygląda z tą całą kancelarią i prokuraturą. Siedzi ten sorry kimkolwiek motyla noga on jest i ta biała dama kier czy jak to tam leciało, napierdzielają zrzuty ekranu ze strony vikop.ru pewnie cholera jeszcze w bitmapie żeby było wszystko dobrze widać xD i ładują to do folderu i co spamują cały czas kancelarie mailami z tym czy co, do prokuratury to pewnie jeszcze wypalają płytki z podpisem materiał dowodowy nr 2137 i wysyłają pocztą. A ta biedna bo serio troche mi ich żal kancelaria co ma z tym zrobić. Jacek zarządał wysłania jakiegoś listu do poznania do Pana Michała, tam ląduje to pewnie na kupce takich samych listów zaraz obok zamówień na zlewy i sobie leży. Przecież taka kancelaria ma dużo innych bardziej dochodowych spraw które sobie cyka żeby normalnie zarabiać i napewno mają pojęcie o czymś takim jak policja proszę przyjechać na wykop bo obrażają i wiedzą że nic nie zrobią z tym. Oczywiście, raz na jakiś czas Pan Szanowny Białek musi wydać dane osobowe kogoś z tego portalu bo faktycznie jakiś mirek odwali coś czego się nie powinno robić ale do jasnej motylej nogi nikt tutaj pod tym tagiem nie robi czegoś czego nie było od początku powstania tego portalu ze śmiesznymi obrazkami. Wogle całe to sorry i assdick to śmiech na sali, ale przynajmniej sam się przed sobą przyznał że nie ogarnia internetu i postanowił znaleść kogoś kto eeee ogarnia? Jacek, chłopie ludzie wymagają od takiego przedsięwzięcia przede wszystkim szczerości i dotrzymywania założonych celów i obietnic, nic nie da nakręcanie w kółko o tym ile to życiowego doświadczenia ma się w czymś bo nie wszystko jest takie proste jak tego uczyli na bardzo wielu kursach sratatata, nic nie jest takie proste jeżeli chodzi o życie ludzkie, a wydaje mi się że w jednym z takich filmów sam to powiedziałeś że robiąc takie materiały w pewien sposób bierzesz odpowiedzialność za jego bohaterów dlatego pamiętaj że to co nagrywasz i jakie decyzje podejmujesz ma wpływ na to.
#jaktoogarnac
laggeros - Tak sobie siedzę i myślę nad tym wszystkim i bardzo ciekawy jestem jak to ...

źródło: comment_2USFtlsC4O1Cu9mmxSJVIBca7tISvOwF.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach