Aktywne Wpisy

Bemol0 +565
źródło: temp_file7352034954801254407
Pobierz
kriss2005r +244
Jestem aż k---a zagrzany jeszcze w emocjach ale muszę wam to napisać. Jechałem z dzieciakami oraz żoną na rowerach, kiedy nagle wyskoczył jakiś pies w typie pitbulla i podbiegł prosto do nas. Dzieci w panike od razu płacz, syn schował się za mną, a żona wzięła córkę na ręce. Sam rowerem próbowałem nas zasłonić. Pies przez kilka minut krążył wokół nas, chodził w lewo i prawo, coraz bliżej. Atmosfera była dramatyczna, bo

Chyba jedne z popularniejszych na Ali, wystarczy wpisać „stockings stripes” mega rozciągliwe, nawet moja znajoma co wazy 80 kg i ma 185cm w nie weszła xD Moje już są zajechane mocno, wiec proszę nie doszukiwać się jakiś włosów mojego kota czy zaciągnięć materiału :)
Milego dnia mireczki, lecę na pocztę po paczkę z Chin :D
źródło: comment_sb2JIHcOCz3CXFMtYUmwCBEaJTxMCmiw.jpg
Pobierz#grammarnazi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matteusz89: nieeee, kiedyś było widać kawałek i była drama ze to nie instagram i ze chce się wylansować tylko xD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_rhNwqUjKq7dFfIiBfE3GQiTKFRVJfRGS.jpg
PobierzZ jednej strony fajny challange bo można zobaczyć jak dziewczyna może wyglądać w różnych rajstopach. Z drugiej jednak strony jak tylko zacznę scrollować w dół, zaraz zobaczę te cholerne memy z "mm mm" którymi rzygam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Trudno gdy mem jest mocno plusowany ¯\_(ツ)_/¯