@goomba-pl: Masz górny? Bo ciekawy jestem jak się triggery i bumpery sprawdzają. U siebie w platformówki prytanie gram na oryg. kontrolerze do Super Famicoma i dla mnie jest wygodny.
Problem na razie jest taki, że dolne w ogóle nie są w sprzedaży i nie ma możliwości kupienia tego górnego w wersji kolorystycznej Super Famicoma.
Edit i ten górny - mniejszy lepiej nadaje się do przenoszenia.
@Kryspin013: Własnego nie mam zniechęciłem się po tym jak wypróbowałem u znajomego. Przy używaniu analogów chwyt jest delikatnie to ujmując nieergonomiczny, a triggery całkiem spoko...
@Kryspin013: podobnego classic controlera mam na Wii. Nie da sie grac na analogach. Rece strasznie bola. Najlepiej to sobie zwyklego ProControllera kupic
@PanManiek: Ten pad od wii wydaje mi się, że jest mniejszy. Po za tym grałem u siebie dużo na padzie od SNES-a i mi odpowiadał. 8bitdo chciałem ogarnąć głównie dla krzyżaka dla platformówek w 2d, analogi to tylko dodatek, więc się nie napalam na nie. Do tego chodzi o to by był wygodny do zabrania ze sobą. Stąd się zastanawiam czy brac płaski czy z uchwytami.
źródło: comment_pCk2vMjo2YVNQuPehnW3V6iY6zONz7TC.jpg
PobierzGórny czy dolny?
Problem na razie jest taki, że dolne w ogóle nie są w sprzedaży i nie ma możliwości kupienia tego górnego w wersji kolorystycznej Super Famicoma.
Edit i ten górny - mniejszy lepiej nadaje się do przenoszenia.
źródło: comment_7dU1WsaQQ8lD8SDc7NGvuTlMa6kaBjKm.jpg
Pobierz@Kryspin013: Własnego nie mam zniechęciłem się po tym jak wypróbowałem u znajomego. Przy używaniu analogów chwyt jest delikatnie to ujmując nieergonomiczny, a triggery całkiem spoko...
Najlepiej to sobie zwyklego ProControllera kupic
źródło: comment_BFKGnbNvNns8dnSu8vf82OfZH9Bc7IcN.jpg
Pobierz