Aktywne Wpisy
NordVPN +1308
Halo mirki i mirabelki, robimy #rozdajo dwóch rocznych subskrypcji NordVPN z nową funkcją Meshnet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedna subskrypcja leci do losowej osoby, która zostawiła plusa pod wpisem. Druga subskrypcja ląduje u osoby, która w komentarzu poda najlepsze zastosowanie NordVPN Meshnet, którego jeszcze nie mamy w dokumentacji.
Przy okazji chcemy wspomnieć - NordVPN Meshnet to w pełni darmowe narzędzie, które działa jak bezpieczna sieć lokalna
Jedna subskrypcja leci do losowej osoby, która zostawiła plusa pod wpisem. Druga subskrypcja ląduje u osoby, która w komentarzu poda najlepsze zastosowanie NordVPN Meshnet, którego jeszcze nie mamy w dokumentacji.
Przy okazji chcemy wspomnieć - NordVPN Meshnet to w pełni darmowe narzędzie, które działa jak bezpieczna sieć lokalna
RedBulik +421
Eh. Kocham swoje szczęście. Zwolnienie z podatku dochodowego weszło w życie w dniu moich 26 urodzin. Teraz z dziewczyną ciułaliśmy kasę na domek (lekką ruinę) i kupiliśmy go w zeszłym roku. Mieliśmy brać kredyt na remont. Teraz wchodzi kredyt 2%, na który dzięki temu już się oczywiście nie kwalifikujemy, a dzięki któremu cała budowlanka zdrożeje. Nie mam już siły w tym kraju.
#nieruchomosci #ekonomia #gorzkiezale
#nieruchomosci #ekonomia #gorzkiezale
No i od razu wiadomo, że mamy do czynienia z 13 latką ¯\_(ツ)_/¯ Najlepsze i najtrwalsze związki wraz z miłością są wtedy, gdy się je wspólnie buduje od postaw, latami. ''Chemia'' to nic innego, jak zauroczenie, które ma się nijak do prawdziwej miłości, a tym bardziej do wyboru partnera. I to jakże pożądane przez dziewczynki zauroczenie znika szybciej, niż biegunka po kiepskim żarciu (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Szkoda faceta, bo poszedł na randkę z kobietą, postarał się, kupił kwiaty, a tu taki psikus... przyszła dziewczynka. Generalnie poczułam zażenowanie po przeczytaniu tego wpisu, więc postanowiłam się podzielić tym, co myślę na ten temat.
#logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #tinder #przegryw #oswiadczenie #przemyslenia
Tak jak sobie teraz myślę, to jakby takie wartości przekazywane były dzieciom mniej więcej tak, jak piszesz, to może dałoby się odratować więcej dzisiejszych dorosłych ludzi, bo jakieś cudaczne przekonania wyewoluowały w pewnych kręgach i teraz prawie wszyscy są nieszczęśliwi.
Takie rzeczy mogłyby być nawet na jakimś wdż, bo dużo ludzi nawet nie wie, że przez bombardowanie stereotypami i fałszywymi wzorcami są zagubieni. Sposób
Ogólnie nawiązując do dyskursu, na pierwsze spotkanie najlepiej przynieść pełen portfel, tudzież znamienite złoto. Wtedy grawitacja początkowej znajomości będzie się zgadzała (XD)
@EthanEN: No w sumie racja, szczególnie, że ''o zmarłych dobrze, albo wcale'' :D
Tsa... blachary to nic nowego ;)