Wpis z mikrobloga

@ZycieStraciloSmak: To po co te 4 lata flaki wypruwałem, płakałem, w--------m się i raz przed egzaminem r--------m zderzak przód i tył w samochodzie rodziców ze stresu, jak taki X co ledwo zdawał egzaminy wcześniej zakręcał słoiki w przetwórni, a teraz pracuje u lokalnego ISP. Jak chodziłem do lokalnego ISP pracując jeszcze w jednym miejscu przed tym zleceniem na kwartał to było "nie potrzebujemy nikogo", a tydzień później idę do sklepu
  • Odpowiedz
@ZycieStraciloSmak: Albo rodzice znajomości, albo ja muszę znaleźć kogoś przed kim rozłożę nogi jak kanapę w swoim pokoju. Nie czekam na magiczną wróżkę tylko jako magazynier pracowałem i było tak że wracałem z pracy i nie miałem siły ani spotkać się ze znajomym w weekend, zjeść, a nawet raz zasnąłem prawie prowadząc samochód. Innym za łatwo przychodzi, a ja cierpię na tym.
  • Odpowiedz
@patoinfluenser: na razie to widzę że jesteś roszczeniowy a nie że masz trudno, nie ty jeden masz p--------e uwierz mi ja nie mam samochodu nawet, zresztą jak wiele chłopaków tu, nie p-----l masz 4 lata żeby ogarnąć co chcesz robić
  • Odpowiedz