Wpis z mikrobloga

@Grooveer: Dlatego to nie odnosiło się już do końca do nich. Oglądałem to na żywo i jak tylko usłyszałem jego wypowiedzi to od razu powiedziałem "no to teraz się módl, żeby Cię za to nie pocisnęli". Po prostu przestają mi się podobać niektóre stwierdzenia, jakie padają z ust władz o tzw. "mowie nienawiści"
  • Odpowiedz
@Danio_1992: ja mam otwarty umysł ale nie wyobrazam sobie wyrazac takich opini o osobach zmarłych obojętnie kto by to nie był. Niektorzy tu widze lubia sobie mieszać pojecia. Czy dzis juz ludziom odebrało rozum?nie umiecie rozróżniać co jest dobre a co złe?zero refleksji widze. Potem przechodzi ta cała hejterska kloaka na kolejne pokolenie bo i przecież to jest normalne według was ze sobie beczke ktos skreci z czyjeś tragedii ktos
  • Odpowiedz
@RealnyJan: Powtarzam, nie chodzi mi o niedzielną sytuację, powiedział parę słów za dużo beknie za to i bardzo dobrze popieram w 100%, chodziło mi chociażby o fakt, że ta sytuacja przybije gwóźdź np. Do większej cenzury internetu. Aktualnie społeczeństwo jest "poruszone" dokładnie tak jak po 10 kwietnia 2010 a takie społeczeństwo można o wiele łatwiej zmanipulować. Mogę się założyć, że gdyby teraz zaproponowali szybką cenzurę internetu, to jeszcze tydzień temu
  • Odpowiedz