Aktywne Wpisy
daeun +333
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +52
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Moderacja nie reaguje, a zaraz wpis będzie w gorących. Spróbuj tylko napisać coś o tęczowych karaluchach #pdk to mode usunie to czasie krótszym niż 2 minuty. Widać "swoim" wolno więcej. Nie pierwszy raz, gdy @Moderacja celowo opóźnia usunięcie wpisu swoich "kolegów".
OWY WPIS
#prawo #moderacjacontent #wykop #oswiadczenie
@Uncy: ten koleś zaakceptował regulamin Facebooka odnośnie przetwarzania danych osobowych i to FB jest jego administratorem. Co nie znaczy, że znajdując tam jakiegoś człowieka możesz bezkarnie udostępniać wszędzie jego wizerunek. Myśl trochę pomarańczka
@deafpool: Coooo? To Lukardio ma konto firmowe całej neuropy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.s. mówi się "ów" a nie #!$%@? "owy"
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To co mówią wszyscy eksperci w wątku nei jest