Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +101
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Adkos +32
źródło: temp_file685206702467609170
Pobierz
![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

W sensie już naprawiają ale 2 tygodnie strona nie działała a pieniążki poszły, warto się kłócić?
Ogólnie co się odjaniepawliło to to, że wysłali w Wigilie jakiś link potwierdzajacy dane czy coś (juz dawno po zalozeniu strony) i ten e-mail (jak i kolejne) poszły do spamu, wraz z tym finalnym ostrzeżeniem że wyłączą domenę. No i wyłączyli
#webdesign #hosting #kiciochpyta
Druga sprawa. Unikać takich firm.
Całuj adminów po rączkach, że w ogóle zechcieli coś przywrócić, bo jedyne co powinnaś dostać to krótkie: nie mamy pańskiego płaszcza.
Opłaciłaś usługi na 3 miesiące, więc wiedziałaś kiedy dobiegnie koniec ich działania.
O samym wysłaniu linka powinien informować regulamin świadczonych usług.
Przeczytałaś?
Chronologiczność tak prawidłowa, że trzeba spisać, aby wiedzieć o co chodzi.
O tym, że powiadomienia wpadały \do spamu, to mnie absolutnie nie dziwi. Domniemywam że konto w jednej z darmowych usług poczty email?
Większość maili od operatorów wpada do spamu.
Może wyciągniesz wnioski i kiedyś zaczniesz dodawać adresy
Już czytam, chodziło im o potwierdzenie danych kontaktowych tj tego adresu email który i tak był potwierdzony w ten sam sposób w trakcie odpalania strony i przy zapłacie. Stąd moje zdziwko że wysyłają mi podobnego mejla 2 tygodnie później ( ͡º ͜ʖ͡º)
I nie tylko związanych ze spamem.