Wpis z mikrobloga

Głupiec zawsze będzie myślał, że jest mądry...

Strzelanie petardą tuż przy psie, który ma o wiele bardziej wyczulony słuch, według tego debila, jest oswajaniem z hukiem. Chyba pora krowina zacząć oswajać z fizycznym bólem, w końcu się dostosuje ( ) A wisienką na torcie jest porównanie świadomości na temat korzyści i obowiązku szczepień oraz potępianie znęcania się nad psem do bycia niemyślącym lewakiem. Skoro to są cechy ''głupiego lewactwa'', to ja nie chcę wiedzieć jakie są te prawaków... Samozaoranie lvl expert :D

#bekazpodludzi #bekazlewactwa #bekazprawakow #patologia #korwin #bekazkorwina #polityka
Pobierz night_witch95 - Głupiec zawsze będzie myślał, że jest mądry...

Strzelanie petardą ...
źródło: comment_GAHtY6w8W2enAKpzu2Jl9DDJTKRa7qLU.jpg
  • 46
@MangoZjem: To sobie kup petardy i odpal. Chyba każdy wie jak petardy są głośne + lepszy słuch psa odgrywa tu znaczącą rolę :) i to nie jest ''pan'', tylko debil. Szanujmy się i nazywajmy rzeczy po imieniu. A wystarczy wpisać w necie i zdjęć się trochę pojawi. Ponadto jest już zgłoszenie do prokuratury za znęcanie się nad zwierzęciem z tego co mi wiadomo.
Chyba każdy wie jak petardy są głośne

@night_witch95: no chyba nie kazdy. niektore to sa takie pierdki po prostu. a na zdjeciu wyglada jakby wlasnie takiego pierdka puszczal pic rel

i to nie jest ''pan'', tylko debil. Szanujmy się

@night_witch95: xD

Ponadto jest już zgłoszenie do prokuratury za znęcanie się nad zwierzęciem z tego co mi wiadomo.

@night_witch95: zglosic to sobie moze do prokuratury kazdy i wszystko
Pobierz MangoZjem - > Chyba każdy wie jak petardy są głośne

@nightwitch95: no chyba nie ka...
źródło: comment_0ATwFOObKcJRJAI2GtXb9yVtciO6bi6O.jpg
@KochanekAdmina: Ten moment, kiedy próbujesz z kogoś zrobić debila, ale sam nim jesteś xD

Wiesz, że chodzi o częstotliwość dźwięków, nie? I tak oto ludzie starsi przestają słyszeć dźwięki pewnej częstotliwości, które dla nastolatków są wręcz nie do wytrzymania powodując bóle głowy. Są nawet stworzone ''straszaki'' na nastolatki. Ucho wyłapuje rozchodzące się wibracje.

Psy przebijają nas nie tylko w anatomicznej budowie uszu, lecz także w podejmowaniu wibracji. Ludzkie ucho nie słyszy
@MangoZjem: To nadal jest stres dla psa i może w efekcie wywoływać ból i nie umniejsza to głupoty jego czynu. Powyżej masz linki jak przystosowywać psa do nowych dźwięków, robiąc to w bezpieczny sposób i TO jest prawdziwa tresura. Dla mnie tu nie ma miejsca na dyskusję. Jeżeli ktoś się nie potrafi obchodzić ze zwierzętami, to należy je odebrać. Korwin to zwykły błazen, który aktualnie przekroczył jeszcze dalszą granicę głupoty.
@night_witch95: Dla psa wybuch petardy może brzmieć nieco bardziej bogato, ale na pewno nie głośniej niż dla człowieka xD To wszystko xD Zresztą jesteś psiarą co widać po tym jak się przejmujesz losem jakiegoś kundla xD Jakoś na polowaniach czy na wojnie psy towarzyszą ludziom w większym hałasie i nie umierają, a nawet świetnie się bawią jako towarzysze. Kwestia przyzwyczajenia kundla do tych dźwięków.
@KochanekAdmina: Czy ja to napisałam, że ''słyszy głośniej''? :D Robisz z siebie idiotę co mnie niezmiernie bawi i cieszy, zwłaszcza, że robisz to publicznie. Ale odczuwanie intensywniej bodźców jest tutaj jak najbardziej i najwyraźniej sam nie ogarniasz o czym piszesz. Głupota podobno nie boli... ;)
@KochanekAdmina: Nie jestem psiarą, nie faworyzuję żadnego zwierzęcia. Po prostu posiadam mózg, empatia nie jest mi obca i najwyraźniej mogę godnie reprezentować ''gatunek ludzki'', natomiast ty jesteś zwykłym baranem, którego nie miał kto wychować, nie masz żadnych wartości i miłości też najwyraźniej nie znałeś czego efekty teraz widać. Ba... los tego kundla jest dla mnie ważniejszy, niż takie coś jak ty :)
@aleksandrowicz: ... grunt to mieć informacje w danym temacie, szanuję za przyznanie się do błędu :P I to jest własnie problem, głąby nie ogarniają jak odczuwa zwierzę i jak je tresować, a robią z siebie znawców wszystkiego. np korwin najwyraźniej jest też naukowcem i zdawał medycynę- w końcu wie, że szczepionki to zło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@night_witch95: To ty robisz z siebie imbecyla podkreślając jak to LEPSZY SŁUCH PSA POWODUJE TO I TO xD słyszy nieco bardziej bogatą tonacje wybuchu i tyle xD Przecież to nie ma żadnego wpływu i na pewno nie jest kluczowym czynnikiem jak to pies nie może stać obok wybuchu xD Słyszy praktycznie to samo co człowiek bo wybuch powoduje określone dźwięki na określonych falach więc różnica między tym co słyszy pies, a
@KochanekAdmina: ''Genetycznie zaprojektowane by służyć człowiekowi'' o jak skisłam xD I teraz nie wiem czy jesteś takim dnem intelektualnym czy trollujesz. Aż sobie screena jebnę :D A w dalszą dyskusję nie wchodzę, nie ten poziom, a zniżać się nie zamierzam. Z głupcami się nie dyskutuje, to po pierwsze, a po drugie i tak jak grochem o ścianę. Zostaniesz prawdopodobnie idiotą do końca życia. Przykre.
To nadal jest stres dla psa

@night_witch95: pisze Ci ze te petardy na zdjeciu ktore wrzucilas wydaja sie byc ciche i przydalby sie filmik zeby ocenic a Ty dalej swoje ze hurr durr to jest stres. moze jeszcze w bamboszach powinien chodzic bo biedna psinka sie stresuje tupaniem. nie rzucil mu achtunga pod nogi tylko zwyklego pierdka (wnioskuje jedynie po zdjeciu tak jak Ty zreszta). taki dzwiek sie nie bedzie roznil
@MangoZjem: Ja dyskusję prowadzę z normalnymi ludźmi. Natomiast głąbów na równi traktować nie będę. Nazywaj to sobie jak chcesz, ale ja to nazywam nazywaniem rzeczy po imieniu. Taki mój ''urok'' ;)

Widzisz, w swoim myśleniu bardzo popadasz w skrajności. Nie widzisz różnicy między odpalaniem petard, a ''tuptaniem''. Powiedz mi, dlaczego jest niewskazane słuchanie zbyt głośnej muzyki w słuchawkach? Poza faktem, że jest to nieprzyjemne, to może uszkodzić słuch, prawda? Więc dlaczego
Ja dyskusję prowadzę z normalnymi ludźmi.

@night_witch95: jak piszesz publicznie to licz sie z tym, ze ktos sie moze z Toba nie zgodzic. I NIE upowaznia Cie to do obrazania ich.

Taki mój ''urok'' ;)

@night_witch95: to nie urok tylko buractwo i nieradzenie sobie w dyskusji ktora sama podejmujesz.

Widzisz, w swoim myśleniu bardzo popadasz w skrajności. Nie widzisz różnicy między odpalaniem petard, a ''tuptaniem''.

@night_witch95: to Ty popadasz
Nie zgodzić się może, ale to nadal jest różnica między niezgadzaniem się, a byciem totalnym debilem (przykłady powyżej). Ty też się nie zgadzasz, a mimo to wygląda inaczej. Musisz trochę nauczyć wyciągać wnioski i odróżniać niektóre rzeczy.

I płynnie przechodząc- nadal jest to odpowiednie traktowanie osoby, której ''inteligencja'' jest poniżej krytyki. A Twoje zdanie w tej kwestii mnie nie obchodzi. Wolę być bezpośrednia i nazywać rzeczy po imieniu, będąc wobec siebie fair,
Kilka lat temu, jakiś gówniarz, rzucił mojemu psu, pod łapy, paterdę. Kilkuletni samiec, ktory nie bal sie burzy, ma problemy z trzaśnięciem klapy od śmietnika. Więc teorią "oswajania psa petardami" moge se dupe podetrzec ))¯_(ツ)_/¯
@Slover: Przeżył spory szok, to jeszcze inna sytuacja. Swoją drogą zastanawiam się jaką patologię muszą mieć w domu dzieci, które są zdolne do czegoś takiego (lub gorszego). Serio... Ja od dziecka wiedziałam, że zwierzętami należy się opiekować i nawet szczególnie mnie tego nikt uczyć nie musiał. Jak słabe procesy ''myślowe'' mogą zachodzić u takich osób? ()