Aktywne Wpisy
thority +23
prawiczek92 +26
Jak pojechałem do #warszawa w sylwestra to wpierw spotkałem się z @suche_gacie na piwko, wcześniej wypiłem kilka na odwagę,potem każdy poszedł w swoją stronę i zagadałem do przemiłej Ukrainki co nawet postawiła drinka i się całowaliśmy a wy zazdrosni #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde #sylwesterzwykopem #sylwester #podrywajzwykopem
Strzelanie petardą tuż przy psie, który ma o wiele bardziej wyczulony słuch, według tego debila, jest oswajaniem z hukiem. Chyba pora krowina zacząć oswajać z fizycznym bólem, w końcu się dostosuje (✌ ゚ ∀ ゚)☞ A wisienką na torcie jest porównanie świadomości na temat korzyści i obowiązku szczepień oraz potępianie znęcania się nad psem do bycia niemyślącym lewakiem. Skoro to są cechy ''głupiego lewactwa'', to ja nie chcę wiedzieć jakie są te prawaków... Samozaoranie lvl expert :D
#bekazpodludzi #bekazlewactwa #bekazprawakow #patologia #korwin #bekazkorwina #polityka
@night_witch95: no chyba nie kazdy. niektore to sa takie pierdki po prostu. a na zdjeciu wyglada jakby wlasnie takiego pierdka puszczal pic rel
@night_witch95: xD
@night_witch95: zglosic to sobie moze do prokuratury kazdy i wszystko
Wiesz, że chodzi o częstotliwość dźwięków, nie? I tak oto ludzie starsi przestają słyszeć dźwięki pewnej częstotliwości, które dla nastolatków są wręcz nie do wytrzymania powodując bóle głowy. Są nawet stworzone ''straszaki'' na nastolatki. Ucho wyłapuje rozchodzące się wibracje.
@night_witch95: pisze Ci ze te petardy na zdjeciu ktore wrzucilas wydaja sie byc ciche i przydalby sie filmik zeby ocenic a Ty dalej swoje ze hurr durr to jest stres. moze jeszcze w bamboszach powinien chodzic bo biedna psinka sie stresuje tupaniem. nie rzucil mu achtunga pod nogi tylko zwyklego pierdka (wnioskuje jedynie po zdjeciu tak jak Ty zreszta). taki dzwiek sie nie bedzie roznil
Widzisz, w swoim myśleniu bardzo popadasz w skrajności. Nie widzisz różnicy między odpalaniem petard, a ''tuptaniem''. Powiedz mi, dlaczego jest niewskazane słuchanie zbyt głośnej muzyki w słuchawkach? Poza faktem, że jest to nieprzyjemne, to może uszkodzić słuch, prawda? Więc dlaczego
@night_witch95: jak piszesz publicznie to licz sie z tym, ze ktos sie moze z Toba nie zgodzic. I NIE upowaznia Cie to do obrazania ich.
@night_witch95: to nie urok tylko buractwo i nieradzenie sobie w dyskusji ktora sama podejmujesz.
@night_witch95: to Ty popadasz
I płynnie przechodząc- nadal jest to odpowiednie traktowanie osoby, której ''inteligencja'' jest poniżej krytyki. A Twoje zdanie w tej kwestii mnie nie obchodzi. Wolę być bezpośrednia i nazywać rzeczy po imieniu, będąc wobec siebie fair,