Aktywne Wpisy
thority +23
prawiczek92 +26
Jak pojechałem do #warszawa w sylwestra to wpierw spotkałem się z @suche_gacie na piwko, wcześniej wypiłem kilka na odwagę,potem każdy poszedł w swoją stronę i zagadałem do przemiłej Ukrainki co nawet postawiła drinka i się całowaliśmy a wy zazdrosni #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde #sylwesterzwykopem #sylwester #podrywajzwykopem
Strzelanie petardą tuż przy psie, który ma o wiele bardziej wyczulony słuch, według tego debila, jest oswajaniem z hukiem. Chyba pora krowina zacząć oswajać z fizycznym bólem, w końcu się dostosuje (✌ ゚ ∀ ゚)☞ A wisienką na torcie jest porównanie świadomości na temat korzyści i obowiązku szczepień oraz potępianie znęcania się nad psem do bycia niemyślącym lewakiem. Skoro to są cechy ''głupiego lewactwa'', to ja nie chcę wiedzieć jakie są te prawaków... Samozaoranie lvl expert :D
#bekazpodludzi #bekazlewactwa #bekazprawakow #patologia #korwin #bekazkorwina #polityka
@night_witch95: Bo jest.
Do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Jakie to uczucie, publicznie obnażać się ze swojej skrajnej ignorancji i debilizmu? Zdradzisz nam parę faktów ze swojego życia?
Skoro do wszystkiego można się przyzwyczaić, to wsadź sobie kosę w żebra, będziesz nieśmiertelny! Potwierdzone info, więc leć szybciutko to wykonać :)
Jak BEZPIECZNIE przyzwyczaić psa do dźwięków i zmniejszyć jego stres podczas burzy, sylwestra i innych czynników:
Link 1
Link 2
@night_witch95: Jakie to uczucie nie mieć żadnych argumentów i wyzywać swojego rozmówcę od ignorantów, debili oraz namawiać do popełnienia samobójstwa, bo nie zgodził się z twoimi, niczym nie podpartymi, tezami?
Tak udowadniasz swoją wyższość nad "podludźmi"?
@night_witch95: No i widzisz, czyli jednak Korwin miał rację i psa można przyzwyczaić do huku petard. Trzeba było spędzić te 10 sekund przed napisaniem tego wpisu i oszczędzić sobie nerwów.
Komentarz usunięty przez moderatora
I uwierz mi, że on w tym momencie wyświadcza przysługę swojemu pupilowi jednocześnie zabezpieczając go przed głupotą
Btw wyświadcz