Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +180
Czekajcie, czyli Izrael w ciągu zaledwie kilku godzin odstępu wyeliminował dwa najwyżej postawione terrorystyczne odpady z Hezbollahu i Hamasu? (。◕‿‿◕。) No i to jest poważne państwo, no i to jest niewyobrażalna wręcz demonstracja siły. Można Izraela nie lubić, ale skuteczności i zdecydowania nie można im odmówić. W dużej mierzę zazdroszczę przywódców, którzy nie pierd*lą się ze swoimi wrogami i wysyłają muzułmańskich bandytów tam, gdzie ich
WielkiNos +540
Nie uwierzycie co się stało. Barbara Butch, która wystąpiła w roli Jezusa w przedstawieniu kpiącym z katolików podczas ceremonii otwarcia igrzysk płacze, że stała się ofiarą wyśmiewania i przykrych komentarzy. No niesamowite. Powinna się cieszyć, że dostaje tylko niepochlebne komentarze na insta, bo gdyby chodziło o wyśmiewanie islamu już by nie miała głowy albo była poparzona na całym ciele od podpalenia żywcem.
#paryz2024 #bekazlewactwa #bekazgrubasow
#paryz2024 #bekazlewactwa #bekazgrubasow
Dwie średnie krajowe na umowie o prace bo będzie brał kredyt pod dom na wiosne
Masz awarie z transportem do pracy, popros gościa o podwózkę 3km
Gość ci krzyczy 600 za podwózki albo #!$%@? z buta
Nie dotrzyj do pracy na czas
Wręcz gościowi rozwiązanie umowy w trybie natychmiastowym przed świętami
Brak profitu #budownictwo #pracbaza
Brak ciągłości do kredytu, brak pracy drugi miesiąc - tak się robi biznes.
Sam jesteś tłuk, dopiero w którymś komentarzu piszesz o tym, że chodziło o jakieś farmazony a najpierw jest o podwózce. Nic dziwnego że pracujesz z debilami jak tam sami ludzie bez szkoły ;)
Jak kogoś pochwalę - chce podwyżkę albo zaczyna się #!$%@?ć
Ktoś dostanie podwyżkę - robi jazdy, chce kolejną itp.
Za to pracownicy opłacani gorzej pracują normalnie, zaczyna się jazda zawsze jak komuś dasz palec.
@suqmadiq2ama: takiego szefa to bym po raczkach calowal a ten odmowil podwozki xD
Mam nadzieje, ze takich ludzi jak ty bedzie na swiecie kiedys mniej.
Najzwyczajniej na swiecie, jestes jednym z tych, ktorych nie powinno nigdy byc. Bledem.
ale mam kilku znajomych spawaczy/monterów i wiem że część tego co mówił to prawda xD zmieniają pracę jak rękawiczki, lecą w ciula itd xD
wygląda na to że cała branża taka xD
Może i jego oczekiwanie zapłaty nie było zbyt kulturalne, ale twoje oczekiwanie wożenia za darmo (przez miesiąc, skoro stawka miesięczna?) wcale nie lepsze.