Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

chyba wiem, co to było xD
najprawdopodobniej była to... koparka xD nie pic rel, bo jakaś żółta, ale podobna gabarytami. nie miała łyżki z całą pewnością, nie miała też pokrywy silnika (niebieski twierdzi, że mogło tak być, że wtedy to wyglądało dla mnie jak dziura na coś do chowania, bo w starych koparkach było dużo pustego miejsca pod klapami), no i jechała na wstecznym. tylko nie gra mi to, że był tam człowiek w kasku jadący przodem, a przecież kierownica jest wtedy z drugiej strony... no ale może bylo ich dwóch i jeden nawigował czy coś? mam mieszane uczucia. jakby wam wpadło coś na myśl, piszcie koniecznie. na razie czuję się jak totalny dzban, jeśli to rzeczywiście była koparka xD
wołam:
@VonHautkopf @lord_z @cyckonauta @DaneOsobowe @darek-jg @WuDwaKa @MMARS
#maszyny #koparki
źródło: comment_VOG8wkYgK1Ltp0UH0jQ1dMlMRQsoZONJ.jpg
Pobierzmoze w tej chwili stoi przodem tylko góra jest obrócona do tyłu?
Mam nadzieję, że nie cierpiałaś na bezsenność przez koparkę. W każdym bądź razie odpowiedź na pytanie została znaleziona.
Na przyszłość pamiętaj, żeby robić fotki jak coś cię zainteresuje. Tutejsze Mirabelki i Mirki wszystko wiedzą, to zawsze pomogą. (✌ ゚ ∀ ゚)☞