Wpis z mikrobloga

Uwaga na oszusta ze strony https://siptv.pl/ .Przez 1 miesiąc wszystko śmigało.teraz nie działa praktycznie w ogóle.Zero odzewu na maile.Próbowałbym odzyskać kasę przez paypal, ale usługa raczej do legalnych nie należy i wątpię bym cos ugrał.
#iptv
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bslawek: teraz to wiem , dopiero zacząłem przygodę z iptv i nauka na błędach trochę mnie kosztuje ;).Na szczęście wykupiłem dostęp na black friday i strata aż tak nie boli, co nie zmienia faktu ,że warto ostrzec innych ,też niedoświadczonych.
  • Odpowiedz
@andrzej-polewka: z tego co mi wiadomo ten gosciu jest posrednikiem genipa albo rapida. Jesli ci nie dziala to moze cos nie tak u głównego dostawcy. Polecam przejrzeć ich fora

Btw. Paypal zrob normalnie pozew i powinienes kase odzyskac
  • Odpowiedz
Widzę, że temat sprzed roku a ciągle aktualny. I ja stałem się ofiarą tego typa i również do mnie w ogóle się nie odzywa, choć napisałem mu już cztery maile w tej sprawie. W ogóle nie dostałem dostępu do programów i ani przez sekundę nie mogłem obejrzeć niczego. Dziwi mnie tylko jedno: jakim cudem ta strona internetowa - bo że taka SmartPITV w ogóle nie istnieje, to już dla mnie oczywiste -
  • Odpowiedz