@trevoz: czyli dążą do tego aby w końcu zacząć używać tej kryptowaluty w rzeczywistości. To z jednej strony też jest pocieszające w jakimś tam stopniu.
@Pynkman: powiem Ci tak, sprzedalem ostatnio dzien przed wybuchem tej smiesznej afery i wyciagnalem juz naprawde sporo, z tym ze podkusilo mnie zeby odkupic gdy spowrotem spadlo. Fakt odkupilem poraz kolejny o jakies 60% wiecej z tym ze tak czy siak jestem na dzien dzisiejszy w plecy w stosunku do tego co mialem. Wiec jak widze jakikolwiek wzrost to chce juz z tego wyjsc na amen.
@laki_dlu: ja z kolei sprzedałem przy 20 paru centach wszystko, wychodząc na zero/mały plus chwilę przed akcją z Bruno. Z sentymentu dla tej przygody kupiłem niecałe 30k opq i jestem ciekaw, co z tego wyjdzie. ( ͡°͜ʖ͡°)
@laki_dlu: To nie ma prawa działac. Nie potraficie myśleć? To nigdy nie będzie konkurencyjne rozwiązanie dla klasycznych hostingów. Przecież to jest od nich gorsze na kazdym kroku, ma same wady i żadnej zalety. Poważnie nie wiem jak można tego nie rozumieć i myśleć że to ma jakąś przysżłość. @Pynkman: @trevoz:
@cyberpunkbtc: oczywiscie ze to rozumiem, rozumiem tez ludzi ktorzy napedzaja fomo, i tych ktorzy chca zarobic na glupocie innych. Widze za to ze Ty nie do konca rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi.
@laki_dlu: No... jakoś od dawna to wyśmiewałem i słyszałem podobne p--------y do czasu aż devy zrobili dropa tego scamu i cena zryła z -90% do -99,5% ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pynkman: @laki_dlu: @trevoz: Poza tym devkom jeszcze pełno tego zostało. Jak to trochę urośnie to znów zrzucą żebu uratować cokolwiek. Nic z tego nei bedziecie mieli. To przecież skazane na zdumpienie.
@cyberpunkbtc: rozumiem, dalej nie widze zwiazku? Btc spadl z 20k na 2,7 to jakies 86%. Tez nazwiesz go shitem? Jeden zarabia na btc, drugi na eth, trzeci na eosie i tronie a inni na opq. Jak ktos potrafi to nawet gowno wcisnie innym. Ale co ja tam wiem.
@cyberpunkbtc: otoz to, dlatego sprzedam po 1,5k sat i odkupie spowrotem po 300 sat. I tak bedziemy nakrecac ta spirale nienawisci a ja za kazdym razem bede mial 5x wiecej. ¯\_(ツ)_/¯
Pewnie stąd wynika wzrost, free upload do 250 mb. Jak myslicie kiedy znowu jebnie? Nie wiem czy juz sie pozbywac czy jeszcze chwile czekac.
Jak to mowia, ostatnie podrygi zdechlej ostrygi ✌️
#opacity #oyster #kryptowaluty
@laki_dlu: wlasnie usuneli free upload. Trzeba płacić, kolego
Poważnie nie wiem jak można tego nie rozumieć i myśleć że to ma jakąś przysżłość.
@Pynkman: @trevoz: