Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Kontynuacja tego wpisu:
https://www.wykop.pl/wpis/37975137/anonimowemirkowyznania-przyjaciel-jest-z-laska-kto/

Spotkałem się z tym kolegą przy piwie. Powiedziałem jak było - czyli, że uprawiałem seks z jego dziewczyną po kilku godzinach znajomości.
Na początku się wkurzył na mnie, wziął ode mnie fajka i wyszedł, bałem się że nie wróci. Jednak wrócił i powiedział, że jest na mnie wkurzony za to, że dopiero teraz o tym mu mówię. Potem mi się trochę wygadał na temat tego związku, widać że dobrze mu się zrobiło po tym. Tak swoją drogą pisałem, że nie uprawia z nią seksu mimo że są ze sobą ponad 3 miesiące. Jednak się okazało, że jakoś od 2 tygodni uprawiają seks, a są ze sobą niecałe 2 miesiące. Drobna pomyłka ^-^
Żalił się na nią, że on się musi dla niej starać ciągle, ciągle podejmować inicjatywę, a ona nic z siebie nie daje. Ani nie ugotuje, ani nie zaprosi nigdzie, rzadko napisze pierwsza.

Na koniec uznał, że czara goryczy się przelała i z nią zerwie. A to, że ja z nią uprawiałem seks to jest tylko impuls do zakończenia związku - nie główna przyczyna.

Większość pewnie liczyła na bardziej spektakularne zakończenie, ale życie pisze często "normalne" scenariusze, a nie takie żeby na mirko zdobyło dużo plusów. Nie było ani wyzywania mnie, ani jej. Mimo wszystko było po nim widać smutek. Mam nadzieję, że ogarnie sobie lepszą dziewczynę, bo jest tego wart :)

Wołam tych, którzy chcieli być wołani do update'u:
@baraneo, @Dobrychlopak2018, @trevoz, @NukeOps, @Aroneu, @arcadio_morales, @1-1-1-1, @pablo_arriva, @Shzavv, @MrKa, @sengl, @tazq, @Beyer, @feketehajuno, @AvalonYuuna, @Wookejowy, @turecki-koks, @kososki, @Sharpovel, @yotte, @Koryntiusz, @MentorPL, @KimUnYest, @XkemotX, @TestoDepot, @parksanghwa, @UschiOtze, @krytyk_naczelny, @InfinityM, @Lukasy

#rozowepaski #zwiazki #tfwnogf #seks

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 27
@sanderus: a no literówka ( ͡° ʖ̯ ͡°) @HarleyQuinn: to że lochy wyzywają niebieskich że to szmaciarze, zdradzają, myślą #!$%@? itp. a tak naprawdę same są gorsze pod tym względem co widać na powyższym przykładzie. Skoro nie kochasz już faceta to z nim zrywasz a nie dajesz dupy za jego plecami i szukasz nowego a potem z dnia na dzień wymiana na nowy model. Lochy pod
@pasjonatpisania: ja tam nie uważam, że szmata, ale powinna trzymać podobny timing dla następnych.
A już idealnie byłoby gdyby każdy następny miał seks po krótszym czasie.

t(c1) > t(c2) > t(c3) > ... > t(cN), gdzie t to czas, po którym następuje seks, a cX to chłopak X w kolejności od najwcześniejszego do najpóźniejszego.