Aktywne Wpisy

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz
kleboldswaifuv2 +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://bitcoin.pl/
Pierwszy raz widzę możliwość kupna szybką płatnością( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko martwi mnie podawanie email zamiast adresu BTC
#bitcoin
#kryptowaluty
źródło: comment_yqIo1R5uHpQFmhSosS4jBsrf718sjaqn.jpg
Pobierz@cyberpunkbtc: skoro informują Cię o tym że możesz odebrać btc tylko jak założysz konto i podasz swoje dane PO tym jak już im wyślesz pieniądze to jak dla mnie wałek a bitcoin.pl to banda naciągaczy
@cyberpunkbtc: bitels założyciel strony był przeciwny segwitowi i chciał zwiększenia bloku ogólnie przeciwnik "Core".
@cyberpunkbtc: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zawsze aktualne. Szczepanowi to puść on będzie następny. Kasę sami dali a teraz zlinczują go.
Komentarz usunięty przez autora
Bentyn 9 miesięcy temu. włącz ten fragment... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW nawet mi proponowano wyjazd do Chin i pomoc w zorganizowaniu kopalni. Wybiłem im to z głowy od razu. Powiedziałem, że już nawet lepiej kupić za wszystko bitcoina w ATH niż wchodzić w kopanie. Przynajmniej kasa zwróci się za 3 lata a tak przepada bezpowrotnie.
To jeszcze ten zapisz. Start jego platformy do tokenów personalnych ( ͡º ͜ʖ͡º)
@cyberpunkbtc: Beniz coin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_eFGSwWBQlX0IiIkWuSXpVJEkecyZniZz.jpg
PobierzSZCZEPAN BENTYN – KRYPTO EWANGELISTA
@rysiekryszard: Ty go bardzo lubisz ;)