Wpis z mikrobloga

Ale na stronie bitcoin.pl wątpię żeby był wałek. Kiełbusy, Bigaje by tak robili?

@cyberpunkbtc: skoro informują Cię o tym że możesz odebrać btc tylko jak założysz konto i podasz swoje dane PO tym jak już im wyślesz pieniądze to jak dla mnie wałek a bitcoin.pl to banda naciągaczy

• Odpowiedz
@cyberpunkbtc: czy pamiętam? LOL satoshi.pl też ma złą sławę, za sprawą wałka założyciela. Wstyd mi za @nasato do dzisiaj. Broniłem go tu publicznie na wykopie on tłumaczył, że wałka nie było w fundacji, obiecał wyjaśnienie i wyjaśnienia nie umieścił. Nigdy już nie wstawiam się za nikim. Nie ma bogów na Ziemi, ja sam sobie nie wierzę.
  • Odpowiedz
Płaciłem 100 BTC za koparki, które wykopały 40 a teraz są podstawką pod kubek

@cyberpunkbtc: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Zawsze aktualne. Szczepanowi to puść on będzie następny. Kasę sami dali a teraz zlinczują go.
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: zapisałem sobie na dysku, te nagrania będą znikać jak podejrzewam. Będziemy nimi straszyć napaleńców w kolejnej bańce kiedy będą pytać o koparki.
BTW nawet mi proponowano wyjazd do Chin i pomoc w zorganizowaniu kopalni. Wybiłem im to z głowy od razu. Powiedziałem, że już nawet lepiej kupić za wszystko bitcoina w ATH niż wchodzić w kopanie. Przynajmniej kasa zwróci się za 3 lata a tak przepada bezpowrotnie.
  • Odpowiedz