Od ponad roku codziennie na ręce (z pojedynczymi wyjątkami) i ani trochę się nie znudził:) Brak chęci zakupu czegokolwiek nowego bo nic bardziej mi się nie podoba i nie jest w stanie odwrócić uwagi od tego wariata więc dumnie zbiera nowe rysy ( ͡º͜ʖ͡º)
@Luks_WGS: sam miałem kupować raya/mako, ale niestety.. mam taką pracę że u mnie tylko gshock + jakiś elegant kwarc. Bo kupić zegarek żeby 90% przeleżał w rotomacie to bezsens ( ͡°ʖ̯͡°)
Od ponad roku codziennie na ręce (z pojedynczymi wyjątkami) i ani trochę się nie znudził:) Brak chęci zakupu czegokolwiek nowego bo nic bardziej mi się nie podoba i nie jest w stanie odwrócić uwagi od tego wariata więc dumnie zbiera nowe rysy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zegarki i zaryzykuję #watchboners
źródło: comment_3HY2xJe1T5ZSvgyWiINN6FEgl2xQyikr.jpg
Pobierzźródło: comment_CJtOI7xl8ovibuDjdNryFMk120WM2bch.jpg
Pobierzja na co dzień noszę festinę
a na bardziej ekskluzywne wyjścia mam atlantica semove lub szturmańskie na pasku
źródło: comment_HnojmmcvhlXULv72uruF1E9uT2uvwCRJ.jpg
Pobierz@paprykarzszczecinski1 Mi w rayu bardzo odpowiada ta nieznaczna nuta elegancji, ale skx też jest świetny ze swoim zacięciem na tool watcha.
@tranc Świetny:)
źródło: comment_5u197EJQULuZlSOQuK8rkKSKWxlYG27j.jpg
Pobierzźródło: comment_aRz6rvtLVsCpYKkNYAKLdQKG1Cpix8ii.jpg
Pobierz@paprykarzszczecinski1 u mnie biurkowo więc się dobrze spisuje:) do zadań specjalnych są dwa Lorusy i elektroniczne Casio.
@paprykarzszczecinski1 imo nie. Raz SKX007 u mnie przegrał z Ray 2 blue, a teraz przegrał z Citizen NY0040 ;)
źródło: comment_gmIW0Led5nIzROhAz6BS4hJOoKhr62Am.jpg
Pobierzźródło: comment_e5sNPKOWc2HMpDR7tgGibaKKXxvMdEDw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Zw4qmT6uuuY3nRcqeyhm2oMi0pwP3zIj.jpg
Pobierzźródło: comment_vQlD106Jdg4kvPLC44BvQi0rIXda3dgr.jpg
Pobierzźródło: comment_hv5OdZWeJNVM4q1OlLvj6YKHXZRee32k.jpg
Pobierzźródło: comment_uGQ1RR1e1fBjag7eYmGkBbzsmunDTZmM.jpg
Pobierzźródło: comment_iLXf4fu901uc8OsQgl1sJP9LUcxBZTBi.jpg
Pobierzźródło: comment_j7J8lqd89KhQJrIdhULXAJcs5LoSrazj.jpg
Pobierzźródło: comment_xOvCLAJoSmRSx0P4zApXIabd7JvOiAhv.jpg
Pobierz