Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
Dziękuję Pan #inpost za paczkę w sylwestra, :3

Co prawda z @MaupoIina nie działamy w ramach #wykopaka, ale tak zbiegło się z czasem, że mogę z przymrużeniem oka tak to potraktować. :3

Naprawdę nie pamiętam kiedy ostatnio otwierałem prezent, a dodam tylko, że urodziłem się w Boże Narodzenie. Wiem tylko tyle, że mogłem poczuć ekscytację podczas unboxingu tak jak za dawnych lat! To już było cudne przeżycie samo w sobie.

Kolejnym doznaniem, tym razem dla oczu było już ogarnięcie tego co jest w paczce! Było na co popatrzeć, aż nieśmiało acz szczerze się uśmiechnąłem, co dla mnie jest wyczynem.
W paczce znajdowały się absolutnie fantastyczne piwa! Sami spójrzcie! Z tego co się orientuję to dostępność do takich rzeczy, gdzie komuś się nie chce szukać w internetach nie jest łatwa. Postarane było, o czym może świadczyć cena na Baltojo Tilto(wiem, jestem łochudra) . ;p
W paczce są też słodycze w tym ulubione hity, ale mam jedno w myśli. :D

Także szykuje się udany sylwester, bo jest picie i przekąski. Na pewno coś zostanie na jutrzejszy #topwszechczasow :)

PS @MaupoIina zawsze mówisz, że ja olkoholik, a sama mi olkohol wysyłasz!
Dziękuję jeszcze raz za spaniałom paszkę bożq.
Pierwsze co pomysłem, gdy zobaczyłem zawartość to o cholllera o cholllera

PS.2(tak wiem amp i niente)
Każdemu życzę takich znajomych, to chyba najlepsza rzecz, jaka może wiązać się z założeniem konta na tym portalu.
Listów brak, bo z Maupiszonem znamy się dość dobrze, więc szkoda zachodu, tym bardziej, że wówczas byłbym prawdopodobnie nazwany alfabetą!

Szczęśliwego Nowego roku ogółem!!!

#p--o #chwalesie #czujedobrzeczlowiek
PiccoloColo - Dziękuję Pan #inpost za paczkę w sylwestra, :3

Co prawda z @MaupoIina ...

źródło: comment_X9R1ftfsZZcL4eva1WqspP2METBG9uKD.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach