Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@cichy-wykopek: A c--j cię to obchodzi komu wysyła? To są jego pieniądze!!! Takie biedaki jak wy nigdy tego nie zrozumieją...
@knutkutavson: Jeszcze tego brakuje, żeby taki łeb jak ty mówił mi co mam robić. W---------j do Belgii na piekarnie j----y robaku
  • Odpowiedz
@bartazwu: biedakiem jest ten, co mało ma a daje tym menelom - biedakiem UMYSŁOWYM.
Jeżeli ktokolwiek, cokolwiek w życiu osiągnął (i nie jest tucznikiem) wie co to pieniądz i wie co wiąże się z zarabianiem go.

ty odbierasz nas jako takich sebów 2k z budowy albo karyny 1k8 z żabki. Otóż nie i nikt nikomu tu nie zazdrosci. Ale jak płacisz tucznikowi, który mimo posiadania setek tysięcy złotych na koncie
  • Odpowiedz
@bartazwu: i nie wysyła im jakiś bogaty właściciel firmy albo ktoś kto faktycznie ma dużo kasy, tylko polska patola, która wyrwała się z polski i zarabiania 2000 do angli i zarabiania 4000 i teraz są królami życia, którzy mają za dużo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@cichy-wykopek: Osobiście to nie wysłałem mu w życiu ani złotówki i nie jestem właścicielem żadnej firmy. Dziwi mnie tylko ból d--y co poniektórych tutaj, ty uzasadniłeś to w miarę z sensem nie to co kolega @knutkutavson:, któremu dupę sciska, że takie menele zarabiają więcej kasy niż on
  • Odpowiedz
@bartazwu: tylko, że akurat ma racje. Jak uczciwie pracuje to pewnie zarabia nawet więcej niż ten przygłup z belgii. I okej - Twoja kasa ale no k---a... To nie lepiej pomóc swojej rodzinie? Wysłać matce albo siostrze troche kasy do polski? Ból d--y to sprawa trzecio albo i czwartorzędna bo w sumie czemu taki gruby cw*l ma to dostac? Mnie by nie bolało jakby Pani Gosia z Jackiem to dostali
  • Odpowiedz