Aktywne Wpisy
BoredOfBeingSad +216
#p0lka
p0lki tak bardzo gardzą Polakami, a ciekawe jakby zareagowały gdyby do Polski przyjechało tak z pół miliona młodych i ładnych azjatek.
p0lki tak bardzo gardzą Polakami, a ciekawe jakby zareagowały gdyby do Polski przyjechało tak z pół miliona młodych i ładnych azjatek.
źródło: 1000003855
Pobierz
Plamka84 +38
#gielda Jak oceniacie moje portfolio?
źródło: Screenshot_2025-08-01-14-25-33-01_0d618e5acf4fbc6d59bd9e97b2c530d5
Pobierz

Somsiad zamówił sobie nowa lodówkę ale najwyraźniej chciał przyjanuiszować i zamówił tylko z transportem bez wniesienia, przyjechał kurier, a ten schodzi z żona i się go pytają czy pomoże mi wnieść lodówkę na 1 piętro, ten stanowczo odmówił, rozpoczęła się inba, że jak to tak jak on ma ją wnieść z chorą żona która również drze mordę na kuriera, w desperacji zadzwonił do mnie czy mu pomogę, ale pamiętam jak raz zadzwonił na bagiety bo mu o 14 muzyka przeszkadzała wiec również odmówiłem xDDDDD
Czekam na dalszy rozwój wydarzeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#somsiad #c---------------a #kurier
źródło: comment_dgtrfA6PgMp00x0Q8zSnltLEBhSXeKJ4.jpg
Pobierz@diogene No mi jak wnosili lodówkę taką wysoką na 2 metry to przyjechał kurier i dwóch suchoklatesów. Oczywiście kurier i ja tylko patrzyliśmy. Podpisałem dopiero po wzniesieniu i oględzinach. Zanim to wtargali na 3 piętro to już im się prawie styropian zabezpieczający skończył.
@FLAC
@StachuStach nie tyle co lodówka była ciężka, ale manewrowanie ją na klatce podczas wnoszenia mogło być cholernie ciężkie;D
@thcluboy lodówka nie została wniesiona z tego co podsluchwalem przez lufcik w oknie ma pojechać do sklepu i załatwić ponowny transport ( ͡º ͜ʖ͡º)