Aktywne Wpisy
mickpl +537
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
PanNieznanypl +134
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
Najpierw mój daily czyli Leon 1.6 TDI - ogółem nuda jak to w VAG-u zwykle bywa, ale jest niezawodny i wydaję się być ładnieszy niż Golf czy Skoda. Dodatkową zaletą jest jego marka czyli "Służbowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ze względu na ww. nudę, oraz pociąg do motoryzacji, postanowiłem nabyć coś co da mi troszkę radości z jazdy w weekend czy podczas urlopu. Dlatego we wrześniu tego roku, nabyłem coś żwawszego i bardziej wymagającego od kierowcy. Na wyposażeniu m.in. ortalion, zapach "vip", fullcap z daszkiem i podanie o zmianę imienia na Sebix (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
PS. Nie umiem na wypoku więc kolejne zdjęcia w komentarzach, przepraszam.
Komentarz usunięty przez moderatora
@roooooot: benzynowy 2.5 w serii ma 192 KM, ale przez kilka modyfikacji poprzedniego właściciela, na hamowni pokazało 219 KM i 271 NM
Jak Cupra za droga to można fajnie wyposażyć np. 1.8TSI albo ostatecznie nawet 2.0TDI + w środku coś więcej niż bieda i już jest fajne auto