@Niebezpieczny_wonsz_zecznny: najgorsze są te rozmowy o niczym, bo nie masz juz o czym gadać i to "musimy się spotkać na jakiegoś browara", co nigdy sie nie dzieje xD
@Niebezpieczny_wonsz_zecznny: najlepiej jak się powie "cześć", ta druga osoba odpowie i na tym się kończy nasza interakcja. Normy społeczne spełnione, ale nie idą za tym żadne niewygodne konsekwencje w postaci bzdurnej rozmowy, w której oboje nie chcemy uczestniczyć.
@Niebezpieczny_wonsz_zecznny: ja tam mam z liceum swoją małą paczkę, która nie w------a się po skończeniu szkoły. Reszta klasycznie powąchała większego miasta i zaczęła wynosić głowę ponad wszystkich, więc naturalnie od takich ludzi się odcinamy. Za to z klasy mam jednego wiernego kumpla i dwie wierne koleżanki (z którymi baaardzo dobrze żyję, co mnie cieszy( ͡°͜ʖ͡°)) co mi absolutnie wystarczy.
@RafalLygrys Ja mam chyba dość nietypową sytuację, bo obecnie mój najlepszy kolega to gość ze szkoły średniej, a w trakcie szkoły średniej wcale nie mieliśmy jakiegoś dobrego kontaktu xd
źródło: comment_eJkU9BzVa6a8XMo3Y7CZ7czueVQhvsHd.jpg
Pobierzźródło: comment_1PVC25MMSITuJRyCVXeAODuPAvj6ouQ2.gif
PobierzSkeletor has a pleasant day https://youtu.be/FyyTzkktjsI