Warto wrócić do #csgo po ~2 latach przerwy? Kupiłem sobie za dyszkę 1.6 i source i tak myślę, czy aby nie pograć w CS:S bez pieprzenia się z tym battle royale (dobry chociaż jest?), bo od battle royale mam PUBG, od skillowego grania miałem CSa.. Dużo cheaterów? Najlepiej jakby ktoś kto grał w 1.6, Source i CS:GO od bety jak ja się wypowiedział czy jest sens wracać #counterstrike #cssource
@patkaaa123: @iMarek22: a jakieś ESL, ESEA istnieje jeszcze? Cokolwiek nawet płatnego, by poczuć tę adrenalinę w prawilnym meczu 5 na 5, bez odpałów żadnych?
@iMarek22: @patkaaa123: dzięki za info mireczki, wesołych świąt btw ʕ•ᴥ•ʔ A tak w ogóle, jakoś się recoil zmienił, albo sam gameplay? Bo pamiętam coś mieszali kiedyś
@BlackDave: nadal gram i mi się podoba ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚ co do recoilu to nie zmienił się aż tak bardzo, chociaż jest parę nowości: -więcej zapasowego ammo w m4a1-s -niższa cena auga (ct) i tego dla (t) (nie pamiętam jak
@BlackDave: w cs to tylko z prime + dobry trustfactor + najlepiej dużo godzin przegrane, wówczas dobiera normalnych ludzi ewentualnie zostaje faceit z antycheatem
battle royale to totalne dno
cheaterow jeszcze wiecej przez to, ze cs jest free :x
co do recoilu to nie zmienił się aż tak bardzo, chociaż jest parę nowości:
-więcej zapasowego ammo w m4a1-s
-niższa cena auga (ct) i tego dla (t) (nie pamiętam jak
ewentualnie zostaje faceit z antycheatem