Aktywne Wpisy

winsxspl 0
pytanie do samochodziarzy, jak wy robicie?
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierzjak zostawiacie auto?
- sam ręczny 16.5% (39)
- sam bieg 25.3% (60)
- ręczny + bieg 58.2% (138)

moet +60
Krótka opowieść o garażu oraz samochodowych osiągnięciach mentora + przepotężny o------l gratis.
#sebcel
#sebcel

Warto? Tempish trinity.
https://www.sportrebel.pl/Rolki-freestyle-TEMPISH-Trinity-EX/3547/Freeskate/321
Dopiero chcę zacząć przygodę ze slalomem, totalnie się na tym nie znam. Rolki są dla mnie jak część ciała (ale dotychczas byłam fanką bardzo dużo kółek i prędkości), więc szukam czegoś, z czego nie przestanę być zadowolona po pół roku :)
#rolki
źródło: comment_ehjUXopVygEL2J146Kp2EKMW0WqHqKKU.jpg
Pobierz@Zazdroscisz: A co znaczy trinity bo ja mam rolki trinity? xD
btw. Z ciekawosci pozekram co mają sklepy. Jaki rozmiar buta?
źródło: comment_lHO097UMrHES2PzVb4MBoBDlNkOWUYsp.jpg
PobierzChyba że jakaś szyna po prostu. Czytałam, że RB twister ma dobry but do slalomu, maxxum są bardzo podobne. I wygodne
@Faraleith: Ma nową od Seba FR1 do sprzedania. Nie wiem czy pasuje. 4x80.
@turboskarpetka: Właśnie i te damskie są uadne. xD
Takie maxxumki mam
@Zazdroscisz: Ej sprawdziłem z lekka i takich jak Skarpetka ma to nie znalazłem ale są Imperiale w twoim rozmiarze poniżej 600 zeta. Ona coś te kubki szlifuje to chyba wie co mówi.
I chyba nie ma rozmiarów męskich i żeńskich. Różnica to kolorystyka, nikt by się nie bawił w specyficzne formy wtryskowe dla niepewnego klienta bo jednak więcej
@Faraleith: Niedrogo. Patrzyłem na deluxe i na aledrogo była za 110 zeta to poszukaj. Ja mam wzór 2015.
źródło: comment_XaWKrpUbGydst0Wk7WAnDsfsx6vYwO1F.jpg
Pobierz@Zazdroscisz: Ale to ja mieszkam w PL czy ty? xD
Sprawdź dostępność online i lokalnie. Pewnie są jeszcze gdzie indziej. O rozmiar się pytaj Skarpetki bo nie jestem w temacie. Ja mierzyłem Nexty i znam swoje R4, R6 i co miałem S4 ale to inne rolki. ( ͡°