Wpis z mikrobloga

@Pepe_Roni: Nie znam się zbyt na modzie, ale takie krótkie spodnie, w tej stylizacji nie są dla mnie do zaakceptowania. Tak samo jak spodnie do eleganckiego garnituru, które do buta nie sięgają. No są jakieś podstawy, których wypadałoby się trzymać.
  • Odpowiedz
@zasadzka01: Dziś mamy najmodniejsze czasy na świecie, a przede wszystkim, najbardziej luźne pod tym względem. Nie odczuwasz społecznej presji, bo masz lekko przykuse spodnie, a to kiedyś było powodem do drwin i poźniejszych kompleksów dziecka (nie każdego w 90's stać było na markowe jeansy, ludzie pocinali w sztruksach po bracie). Jezu pamiętam ten wstyd jak w trampkach musiałem pójść do kościoła, bo moje "normalne" buty były całe w błocie po
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: wydaje mi się że znasz kontekst tzn wiesz co jest modne to takie cos wygląda spoko ale jak g---o cię to obchodzi to wygląda to głupio. Ja zawsze gdy idę po mieście mam bekę z tych ludzi którzy zakładają na siebie jakieś dziwne i często mega niedopasowane rozmiarem ubrania tylko dlatego że ktoś im wmówił że to ładne. (Tzn to jest ładne bo wszystko zależy od kontekstu ale właśnie
  • Odpowiedz
  • 119
Nie moge słuchac tego p---------a o tym w która strone idzie moda xddd ooo rurki jaja mi sie nie zmieszco. Ubieraj sie jak chcesz tylko nie zabraniaj tego samego innym.
  • Odpowiedz