Wpis z mikrobloga

Witajcie mam do was pytanie- dlaczego tak jest ze liga wloska w ultimate jest taka tania w porownaniu do np hiszpanskiej czy angielskiej mimo iz pilkarze maja swietne overale ? Czy to oznacza ze zawodnicy z serie a majacy takie same staty jak ludzie z premier league graja gorzej ?
#fut #fifa19
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@artur-gz bo przyjęło się, że pl jest bardziej op, poza tym zawsze wychodzi kilka if z ligi angielskiej, można zmieniać zawodników, bo prawie każda pozycja ma kilka dobrych wyborow, a we włoskiej brakuje dobrego ps czy lewego obrońcy
  • Odpowiedz
@mirek_januszy: wiecie pytam sie bo gram liga wloska ,mam to co najlepsze (duzo informow) oprocz ronaldo a mam wrazenie ze nawet slabi gracze majacy lige hiszpanska lub angielska rozklepuja mnie a ich zawodnicy duzo lepiej sie zachowuja pomimo nizszych ov. Np taki dybala dla mnie jest beznadziejny, to samo chiellini czy benatia ucl , tak samo handanovic lub szczesny maja mase wylewow czasem 2-3 na mecz a np jak widze
  • Odpowiedz
@artur-gz: W 19 jeszcze na niego nie zarobiłem ale w 18 Dybala był kotem w 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sam próbuje grać Bundesligą ale nie wiem czy nie zmienię na angielska - kluczową rolę u mnie pełnią zawsze skrzydłowi, a ci najlepsi siedzą chyba w PL ;) Zresztą już nawet za 10k można wyrwać Williana czy Sona za 20 - a zawodników tej klasy w
  • Odpowiedz
@robertx: no ja mam sancheza i sane w wersjach ucl niewymiennych i tez mysle czy nie zmienic mojej wloskiej na pl lub la lige bo moi pomocnicy mimo szybk8ego ataku stoja w miejscu i mam trudnosci z atakiem a obroncy to jakas masakra mimo ze ov sa najlepsi w grze
  • Odpowiedz
@pernikovy_tatko: @artur-gz: dokładnie, ja gram takim bieda PL za 150k w porywie i nic nie w-----a mnie bardziej niz Matuidi, Koulibaly czy Milinkovic xd Zawsze jest tzw cykl fify zajebisty nowy sklad, mecze ok, gowniana gra i w koło xd
  • Odpowiedz
@pernikovy_tatko: no wiesz nie uwazam sie za super gracza tylko sredniego ale naprawde mam wrazenie ze z ta liga jest cos nie tak wyjmujac mertensa immovile i matuidi .zreszta mam mertensa if i w pierwszych 20 meczach 30 goli a od jakis 40 meczow strzelil moze z 5 i tez nie wiem co sie z nim stalo od ost aktualizacji.co do tego jak gram to akurat z serie a wygrywam
  • Odpowiedz
@mateqt: tak jest i było od zawsze, a przynajmniej odkąd gram w ten tryb, czyli fifa 13, żadne statystyki, pracowitości itp. nie są tutaj najważniejsze, dlatego trochę z politowaniem patrzę, jak ktoś się pyta, który skład będzie lepszy albo który zawodnik lepszy na jakąś pozycję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
19 moim zdaniem jest strasznie niekonsekwentna i często mam wrażenie że od początku meczu już wiadomo że się wygra/przegra. Jak tylko się zacznie i już widzę że podania są słabe, niecelne a zawodnicy biegają, obracają się i reagują powoli, to już wiem że zaraz przeciwnik zacznie z---------ć, nie będzie się dało odebrać piłki i co drugie podanie będzie przejęte. Co więcej odwrotnie też jest i wychodzi wtedy wszystko. Nawet najmniej prawdopodobne podanie.
  • Odpowiedz