Wpis z mikrobloga

@DzikaMrowka: Nie jestem zakompleksiony, jestem pewny siebie i jestem tak męski, że nie lubię kobiet bo one lubią benisy więc lubienie ich byłoby gejowe xD. Ale nie serio nie jestem też zniewieściały. Więc jak widzisz można trafić kogoś normalnego czy różowego czy niebieskiego. Cza szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DzikaMrowka: Między innymi. Wmawia sie wszystkim, że jest to bee, zuo i niedobro, że trzeba rozmawiać, nie wysilać sie i takie pierdoły. A później masz ,,facetów" co mają nogi szczuplejsze niż ich kobiety. Nie mówię żeby wszystko rozwiązywać siłą, ale czasem po prostu jest to jedyne wyjście ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: nope, kobiety patrzą bardziej na ogarniece zyciowe (czy facet ma jakies plany i/lub $$$), a to mozna wypracować. Mlodsze byc moze patrza tylko na wygląd, ale one jeszcze nie wiedza jak zycie wyglada. Mezczyzni z kolei patrza na wygląd, którego nie da sie wyrobic z czasem (chyba, ze uzywajac makijazu ale to oszustwo). Albo dziewczyna rodzi się ladna, albo nie. Dodatkowo, nie oszukujmy sie, z wiekiem uroda zazwyczaj przemija.
  • Odpowiedz