Wpis z mikrobloga

#tinder #badoo #zwiazki <- znacie się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Umówiłem się z dziewczyną na Badoo, spotkaliśmy się, była bardzo fajna rozmowa, dla mnie najlepsza z poznanych na Badoo, spędziliśmy ze sobą prawie cały dzień od ok 10 do ~21. Następnego dnia (wczoraj) piszę rano wiadomość związaną z naszym spotkaniem, cały dzień czekałem i zero odpowiedzi.. Choć się #!$%@?łem bo mi się mocno podobała, mieliśmy wiele wspólnych tematów do rozmów i wiele wspólnego.. no ale trudno zasada "xD" i idę dalej, nie pasowałem jej w czymś..

Dzisiaj po południ napisała że "hehe sorry ale zapomniała" i odpowiedź..
z jednej strony co kilka godzin była dostępna na Badoo xD,
z drugiej strony miała cały dzień pracy (od rana do późnego wieczora) więc mogła zapomnieć /być zmęczona..

Pytanie do was, jak to.. rozegrać? xD
Zacząć zwykłą rozmowę i zaprosić ją gdzieś za kilka dni?
Postawić sprawę jasno że to było słabe?
Postawić sprawę jasno że mi sie podoba?
Trochę mnie tym zmieszała.. Macie jakieś rady dobre Mireczki i Mirabelki?
Nie mam wielkiego doswiadczenie wieć pytam was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 20
  • Odpowiedz
@MuszeSieNaprawic: napisz w srode, ze masz troche wolnego czasu i mozecie w weekend czy kiedys tam (podaj ze dwa terminy) wyskoczyc tu i tu, zrobić to i to. Jak sie zgodzi to super, jak napisze, ze wtedy nie da rady, ale noze w inny termin to ok, niech ONA sie odezwie. Jak sie nie odezwie albo odmówi to olej. Powo
  • Odpowiedz
ostawić sprawę jasno że to było słabe?

@MuszeSieNaprawic: nie, różowe są mocno wyczulone na to, że wytyka im się cokolwiek, wtedy to już w ogóle wybij sobie ją z głowy

Postawić sprawę jasno że mi sie podoba?

@MuszeSieNaprawic: nie, za wcześnie

Zacząć zwykłą rozmowę i zaprosić ją gdzieś za kilka dni?

@MuszeSieNaprawic: tak, spróbuj się z nią ustawić na kolejny raz, może nie na cały dzień, ale jakiś wspólny
  • Odpowiedz
@Pawlikowski-33: z wypelniaczem czasu nie spędziłaby całego dnia. Bardziej obstawiam, że przeczytała wiadomość, ale nie mogła odpisać/ nie chciała na dany moment gadać bo może gorszy dzień. Tyle. Napisz do niej, spróbuj się jeszcze raz umówić, a się przekonasz czy leci w kulki
  • Odpowiedz