Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +42
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Możecie mi napisać, jakie korzyści ma mężczyzna w 2024 roku z posiadania koleżanek? Pytam poważnie, bez ironii i intentcji wszczęcia kłótni. Żadna z moich koleżanek nigdy mi w sensowny sposób nie pomogła w życiu (polecenie w firmie aby dostać pracę, danie jakiejś sensownej życiowej rady, pożyczenie większej kwoty pieniędzy i tak dalej). Wprost przeciwnie, to ja im musiałem pomagać (naprawa komputera, samochodu, podwiezienie jej gdzieś i tak dalej). Serio
Możecie mi napisać, jakie korzyści ma mężczyzna w 2024 roku z posiadania koleżanek? Pytam poważnie, bez ironii i intentcji wszczęcia kłótni. Żadna z moich koleżanek nigdy mi w sensowny sposób nie pomogła w życiu (polecenie w firmie aby dostać pracę, danie jakiejś sensownej życiowej rady, pożyczenie większej kwoty pieniędzy i tak dalej). Wprost przeciwnie, to ja im musiałem pomagać (naprawa komputera, samochodu, podwiezienie jej gdzieś i tak dalej). Serio
Umówiłem się z dziewczyną na Badoo, spotkaliśmy się, była bardzo fajna rozmowa, dla mnie najlepsza z poznanych na Badoo, spędziliśmy ze sobą prawie cały dzień od ok 10 do ~21. Następnego dnia (wczoraj) piszę rano wiadomość związaną z naszym spotkaniem, cały dzień czekałem i zero odpowiedzi.. Choć się #!$%@?łem bo mi się mocno podobała, mieliśmy wiele wspólnych tematów do rozmów i wiele wspólnego.. no ale trudno zasada "xD" i idę dalej, nie pasowałem jej w czymś..
Dzisiaj po południ napisała że "hehe sorry ale zapomniała" i odpowiedź..
z jednej strony co kilka godzin była dostępna na Badoo xD,
z drugiej strony miała cały dzień pracy (od rana do późnego wieczora) więc mogła zapomnieć /być zmęczona..
Pytanie do was, jak to.. rozegrać? xD
Zacząć zwykłą rozmowę i zaprosić ją gdzieś za kilka dni?
Postawić sprawę jasno że to było słabe?
Postawić sprawę jasno że mi sie podoba?
Trochę mnie tym zmieszała.. Macie jakieś rady dobre Mireczki i Mirabelki?
Nie mam wielkiego doswiadczenie wieć pytam was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MuszeSieNaprawic: najmniej creepy( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale co ty chcesz rozgrywac? takich jak ty pewnie spotyka pelno i ma w nich #!$%@?, byles zapełniaczem czasu i tyle
jak bedziesz sobie "stawiac sprawy" to juz ci w ogole nie odpisze
@MuszeSieNaprawic: nie, różowe są mocno wyczulone na to, że wytyka im się cokolwiek, wtedy to już w ogóle wybij sobie ją z głowy
@MuszeSieNaprawic: nie, za wcześnie
@MuszeSieNaprawic: tak, spróbuj się z nią ustawić na kolejny raz, może nie na cały dzień, ale jakiś wspólny
nie nakrecaj sie
mozesz podbic do niej za kilka dni
teraz nie pchaj sie jej na glowe
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora