Aktywne Wpisy
bugzer +151
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +11
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
Ostatnio plagą w szkole stały się bezprzewodowe głośniki. No nie idzie przejść korytarzem, bo można po prostu ogłuchnąć. Bezsilni już nauczyciele zaczęli więc konfiskować sprzęty i przynosić je do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
7:55, wchodzę do #pracbaza , a tu już pod sekretariatem stoi młodzieniec, który musiał radzić sobie z rzeczywistością bez głośnika cały weekend i prosi o zwrot. O jaki był grzeczniutki, jaki milutki dla mnie :D
No dysonans fchuj, bo pamiętam jak w zeszły piątek szedł przez korytarz z hardą miną i z rozgłośnionym na cały zycher Gangiem Albanii czy innym kałem.
Nie wiem czemu, bo w sumie nie mam prawie żadnej roli w tej historii, ale czuję satysfakcję ᶘᵒᴥᵒᶅ
@emilkos8: i cyk, głośniczek na olx ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak oddasz dzieciakom, to włączają muzykę podczas lekcji i znowu do ciebie wrócą.
@emilkos8: uuu, nieusankcjonowania prawnie kradzież przez organy publiczne!
@wonsz_smieszek: Gdyby tak można było robić byłbym bogaczem, ileż to moja żona komórek pozabierała podczas lekcji. Oczywiście wszystkie zwrócone.
@stefan_pmp: wiedziałam, że ktoś się przyczepi :> Wszystko na legalu bo uzgodnione z rodzicami.
@emilkos8: To rób recenzje głośników xD
Komentarz usunięty przez autora
@EExcalibur: Kojarzę jedną, bo się wyróżniają:)
Chłopak z Ukrainy przyjechał w zeszłym roku i ni w ząb po polsku, za to jest bardzo dobry z matematyki. I poznał się z jedną dziewczyną na kółku matematycznym, ponoć od początku byli nierozłączni i poprzez wspólną naukę chłopak coraz lepiej radzi z polskim. Zawsze wiedziałam, że matematyka to język miłości <3
Komentarz usunięty przez autora
@wonsz_smieszek: Nikt by do takiej g---o szkoły nie poszedł.
@emilkos8