Wpis z mikrobloga

Na głównej jest znalezisko z ponad 400 wykopami gdzie jest zamieszczone 50 minutowe nagranie z #euroweek. Czy ktoś mi może wyjaśnić co tam się odjaniepawliło? To jakieś #prawackieurojenia? Aż obejrzałem prawie całe nagranie i nie widzę tam zupełnie nic co mogłoby wzbudzać jakieś kontrowersje. Ot dzieciaki uczą się tańczyć czy wyglupiaja się przy jakichś zabawach. Jeżeli ktoś tam widzi jakieś podteksty seksualne to chyba musi bardzo chcieć je zobaczyć. A te teksty z komentarzy o zatracaniu tożsamości i islamskiej inodktrynacji to już w ogole jedno p--------e XD.
Osobiście nie wiem co mam myśleć o tym całym #euroweek, ale za to widzę jak nakręca się karuzela s----------a i jak teraz we wszystkim będzie się dopatrywano pedofilii, islamu, zagrożenia dla naszej kultury czy co tam jeszcze kto wymyśli.
Vipok - portal dla samodzielnie myślących xDDD

#zalesie #przemyslenia #euroweek #urojeniaprawakoidalne
GrammarNazi - Na głównej jest znalezisko z ponad 400 wykopami gdzie jest zamieszczone...

źródło: comment_1M6VUtc2b9ROM0592Nr1w56LUrtZYup6.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrammarNazi: wszystko co otagujesz euroweek wejdzie na główną z płomieniem, a szczególnie artykuł dłuższy niż 5 zdań albo film ponad 5 minutowy. myślisz że oni to czytają?
  • Odpowiedz
@wyindywidualizowanyentuzjasta: To też ci, który żyją w przekonaniu, że Polska byłaby ogólnie światową potęgą, gdyby nie zagranica i jej spiski, a polski naród ogólnie jest narodem wybitnych jednostek, tylko żydzi i Niemcy współpracują, żeby Polak go nie wyprzedził w osiągnięciach. Tak się rodzi ten cały kompleks.
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: już się nakręciłeś, że na wypok to tylko negatywnie się przedstawia #euroweek, a tymczasem masz przykład wysoko ocenionego wykopu z materiałem, który jak sam określasz nie zawiera nic kontrowersyjnego. Żadnych urojeń, po prostu masz uprzedzenia wobec użytkowników portalu. Dostałeś materiał do obejrzenia i samodzielnej interpretacji i nie wiesz najwyraźniej jak go ocenić. Dostałeś szansę samodzielnie wyrobić sobie zdanie o #euroweek bez komentarza, bez clickbaitowego
  • Odpowiedz
@wyindywidualizowanyentuzjasta: A później się obudziłeś zlany potem.

lewak to dla mnie niedojrzaly imbecyl, niedouczony gimbus, patrzacy na swiat jak małe dziecko, bojący sie analizy skomlikowanych procesow spolecznych (bo jest za glupi zeby je pojac), nie wie czym jest inżynieria społeczna, jak Stalin i Mao budował społeczeństwa , dlaczego w Polakach wciąż tkwią zachowania komunistyczne, ignorant przekonany o swojej wyższości, myślący że losowy Niemiec to spoko ziomek który nie czuje wyższości
  • Odpowiedz
Aż obejrzałem prawie całe nagranie i nie widzę tam zupełnie nic co mogłoby wzbudzać jakieś kontrowersje. Ot dzieciaki uczą się tańczyć czy wyglupiaja się przy jakichś zabawach.

@GrammarNazi: no właśnie. A kto je zakopuje? No przecież właśnie neuropa xD

Część z was nawet nie sprawdza zawartości znaleziska, tylko leci po poleceniach z góry i zakopuje wszystko spod tagu #euroweek. Sami sobie szkodzicie xD
d.....n - > Aż obejrzałem prawie całe nagranie i nie widzę tam zupełnie nic co mogłob...

źródło: comment_GYCQ603Mi4leyrIIs4YDHNgizxegRnwg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ediz4: bezbek xD ale wiesz ze aktualny kurs rzadzacych jest blizszy polityce rosyjskiej niz unii europejskiej? Jest w tym cos ironicznego ze tak jak rosjanie zachwalaja swoj kraj ze jest najlepszy i lepiej sie tam zyje niz w ue bo tam same pedjerasty i gejropa tak i tu sa dzbany ktore mowia to samo o Polsce, ze to aktualnie najlepszy kraj do zycia (xDDD) bo uwaga: tu "nie ma ciapatych".
  • Odpowiedz
bezbek xD ale wiesz ze aktualny kurs rzadzacych jest blizszy polityce rosyjskiej niz unii europejskiej? Jest w tym cos ironicznego ze tak jak rosjanie zachwalaja swoj kraj ze jest najlepszy i lepiej sie tam zyje niz w ue bo tam same pedjerasty i gejropa tak i tu sa dzbany ktore mowia to samo o Polsce, ze to aktualnie najlepszy kraj do zycia (xDDD) bo uwaga: tu "nie ma ciapatych". Serio ktokolwiek wydaje takie osady jest debilem.

@mateosz_inbecki: A wiesz że aktualny kurs UE jest bliższy autorytaryzmowi niż wolności? To dopiero ironiczne.

Ta niedobra upadajaca europa zachodnia daje dobre zarobki, wysoki standard zycia, siec autostrad, jakosc edukacji, innowacyjna gospodarke, mala przedsiebiorczosc, wolnosc, otwartosc i szacunek do drugiego czlowkeka....

Jak i zamachy, wyższą przestępczość i zamieszki. Jak widać 36 mln Polaków dalej woli Polskę choć tu
  • Odpowiedz
@ediz4: ale polska kultura praktycznie nie wytworzyla nic swiatowego, nic wplywowego i nic znaczacego. Jaki wyciagniesz z tego wniosek? Ze to zydowski spisek? Czy moze ze po prostu nic nie potrafimy bo wiecznie jestesmy madrzejsi od glupiego zgnilego zachodu? To wlasnie ten gen polaczka o ktorym napisalem wyzej, jestes swietnym przykladem.

Urodzenie sie w polsce czy na kamczatce to nie wyczyn ani osiagniecie, wiec uczucie dumy nie jest tu w
  • Odpowiedz
ale polska kultura praktycznie nie wytworzyla nic swiatowego, nic wplywowego i nic znaczacego. Jaki wyciagniesz z tego wniosek? Ze to zydowski spisek? Czy moze ze po prostu nic nie potrafimy bo wiecznie jestesmy madrzejsi od glupiego zgnilego zachodu? To wlasnie ten gen polaczka o ktorym napisalem wyzej, jestes swietnym przykladem.

@mateosz_inbecki: Zależy co rozumiesz pod tym pojęciem - mamy naukowców, inżynierów, pisarzy, wojskowych, pianistów światowej sławy i wiele wiele innych. Widać że masz straszne kompleksy. Nie lepiej wtedy się przerobić na Niemca?

Urodzenie sie w polsce czy na kamczatce to nie wyczyn ani osiagniecie, wiec uczucie dumy nie jest tu w ogole zasadne, ale komu ja to tlumacze heh? .....

Nie rozumiesz pojęcia dumy narodowej - to chyba dobrze o tobie
  • Odpowiedz
@ediz4: to sie doeedukuj jeszcze bo masz elementarne braki. Jak wspomnialem brakuje wam szerszego ogladu sytuacji. Bo wystarczy sie zastanowic co jest przyczyna takiego stanu rzeczy i bach, nagle okazuje sie ze Statystyka jest wieksza bo i granica niedopuszczalnych zachowan jest przesunieta by chronic kobiety chocby przed najmniejszym napastowaniem i naduzyciem seksualnym.

Ponadto wieksza swiadomposc spoleczna powoduje ze wiecej takich incydentow jest zglaszanych. A u nas? Kobiety sa zastraszone poczuciem wstydu i kosciol ma swoje za uszami w tej kwestii. "Wiesz coreczko jest nerwowy ale to dobry chlopak i nie pije duzo. Nie zostawiaj go bo co ludzie powiedza"

Ja kompleksow nie mam bo nie musze pastwic sie nad innymi ode mnie (ukraincy, homoseksualisci, arabowie czy hindusi) by poczuc sie lepiej wprzeciwienstwie do masy
  • Odpowiedz
to sie doeedukuj jeszcze bo masz elementarne braki. Jak wspomnialem brakuje wam szerszego ogladu sytuacji. Bo wystarczy sie zastanowic co jest przyczyna takiego stanu rzeczy i bach, nagle okazuje sie ze Statystyka jest wieksza bo i granica niedopuszczalnych zachowan jest przesunieta by chronic kobiety chocby przed najmniejszym napastowaniem i naduzyciem seksualnym.

@mateosz_inbecki: xD no większych braków od Ciebie mieć nie można. Dawaj dalej - pośmieje się. Dlaczego jest więcej kradzieży i rozbojów.

Ponadto wieksza swiadomposc spoleczna powoduje ze wiecej takich incydentow jest zglaszanych. A u nas? Kobiety sa zastraszone poczuciem wstydu i kosciol ma swoje za uszami w tej kwestii. "Wiesz coreczko jest nerwowy ale to dobry chlopak i nie pije duzo. Nie zostawiaj go bo co ludzie powiedza"....

xD No tak jak mówiłem - Eurostat się nie zna xD. Dawaj dla rozbojów, kradzieży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
e.....4 - > to sie doeedukuj jeszcze bo masz elementarne braki. Jak wspomnialem braku...

źródło: comment_38i1INQh7qGzgo4DiFja4aFlIFVOpVlx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Wcześniej były filmiki z facetem zrywającym kołdry i goniącym dizewczynki gdy miał opuszczone spodnie, pojawił się filmik gdy dziewczynka tłumaczy, ze nei było nic złego (opróćz filmików z mastrubacją i zdjęć benisów) a teraz wykopywane jest wszystko, bo Moderacja dolała oliwy do ognia i jak przy każdej aferze główna będzie zalana jednym tematem.
  • Odpowiedz