Aktywne Wpisy

MrGreeny +22
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
zlowrogitur +49
Modnie ubrany facet to nie rzadkość #niewiemjaktootagowac
źródło: temp_file6168716065516337960
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file6168716065516337960
PobierzWykop.pl
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Byliśmy z narzeczoną w klubie - zapytałem, czy jak wypiję, to czy wróci moim autem - zgodziła się.
Po drodze mieliśmy kolizję - uderzyła przy skręcaniu na osiedlowej uliczce bokiem auta w słupek i przeciągnęła go po całym boku - auto od prawego przedniego koła do tylnego koła + tylna alufelga jest całkowicie zmasakrowane.
Kto powinien pokryć koszty naprawy (około 4000-5000 zł)?
Ja, bo to ja pytałem, czy wróci moim autem, czy ona, bo to ona była kierowcą i wina jest tylko i wyłącznie jej (choć od początku mówi, że to nie jej wina, że go nie widziała, że jej nie powiedziałem, że tam jest i że ma się zatrzymać itd)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Kto powinien pokryć koszty?
Wiesz.. Dorośli ludzie, jak wchodzą w związek a tym bardziej w narzeczeństwo, to się wzajemnie wspierają i pomagają. Jak wyjdziesz z gimnazjum, to się nauczysz. Chociaż z takim podejściem, to Ci życzę szczęścia jak
Zawiodłeś mnie... Spodziewałem się bardziej wyszukanej riposty i pojazdu.. A to... ( ಠ_ಠ)
Dla
@GrubyRozowyKot podejście opa to jedno a komentarze to drugie, jakby mi różowa rozwaliła jakaś tania p------e (rzecz do 1K) to pewnie bym się tym nie przejął ale samochód to inna para kaloszy, jakby moja mi rozwalila mój samochód(daje jej bez żadnego ale
Większość z was naprawde ma chyba 15 lat a samochód na oczy widziało w grze komputerowej
Kiedy auto było już naprawione (wszystko załatwili i opłacili moi rodzice) mój ex wyskoczył do mnie że on uważa że powinnam połowę się dołożyć (jechaliśmy do mnie do domu na weekend i uznał, że z mojego powodu była ta podróż dlatego jestem współwinna).
Suma sumarum tak