Aktywne Wpisy

uniwerstal +1939

zaltar +140
#sebcel to musi być eksperyment społeczny, Grażyna Żarko 2.0. Nie ma szans, żeby powstał tak doskonały byt, łączący ze sobą ego Lecha Wałęsy ze skondensowanym efektem Dunninga-Krugera
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Byliśmy z narzeczoną w klubie - zapytałem, czy jak wypiję, to czy wróci moim autem - zgodziła się.
Po drodze mieliśmy kolizję - uderzyła przy skręcaniu na osiedlowej uliczce bokiem auta w słupek i przeciągnęła go po całym boku - auto od prawego przedniego koła do tylnego koła + tylna alufelga jest całkowicie zmasakrowane.
Kto powinien pokryć koszty naprawy (około 4000-5000 zł)?
Ja, bo to ja pytałem, czy wróci moim autem, czy ona, bo to ona była kierowcą i wina jest tylko i wyłącznie jej (choć od początku mówi, że to nie jej wina, że go nie widziała, że jej nie powiedziałem, że tam jest i że ma się zatrzymać itd)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Kto powinien pokryć koszty?
Komentarz usunięty przez autora
"Mentalność stuleja" xD Wykop w pigułce
(choć od początku mówi, że to nie jej wina, że go nie widziała, że jej nie powiedziałem, że tam jest i że ma się zatrzymać itd)
whaaat??? xDDDD
Nie wierze, że istnieją takie dzbany, to musi być zarzutka xD
jak nie jej wina, to kogo niby? Może tego słupka,że tam stał? xD
dżizas krajst, jesteś pewien, że to nie ona była pijana, a Ty miałeś jechać? ;)
Jakby mnie ktoś poprosił o powrót jego autem bo pił a bym je r------ł. Nic bym nie zapłacił. Nawet jak z mojej winy, niechcący i c--j.