Wpis z mikrobloga

Jak byłem gówniakiem, to myślałem, że jak będę dorosły to nastąpi jakaś wielka przemiana: będę poważny itp. A tu się okazuje, że nic takiego się nie wydarzyło, tylko po prostu muszę z---------ć tyle, że nie mam czasu być wesołym, YOLO itp.
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pierwszynawenus bo ludzie za dzieciaka napatrzyli się na starszych i myśleli, że będą tacy sami, kiedy to tak naprawdę nie wiek wpływa na to jacy jesteśmy, a pokolenie, w jakim żyjemy. Będziemy tacy sami do końca życia, ale kolejne pokolenie po nas będzie inne.
  • Odpowiedz
  • 2
@pierwszynawenus mi wszyscy mówili że jak będę dorosła to zrozumiem wiele rzeczy
Nadal mam to samo zdanie xD (np że nie widzę nic złego w tym żeby nastolatka pojechała gdzies sama na weekend albo że spoko jest poznawać ludzi z neta)
  • Odpowiedz
@pierwszynawenus: Dosłownie to samo stary. Myślałem, że jak będę miał już te 25+ lat to będę poważnym gościem, chodzącym do pracy z teczką w garniaku itd. Tymczasem dalej nie wiem jaki jest sens życia, czego w życiu chcę, a w głowie jedno wielkie xD jeśli chodzi o związki, itp itd. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz