Aktywne Wpisy

vladi_putin +407
#gielda
Jeden plus i dzwonię na support XTB że chciałbym zwrócić akcje które są na minusie bo jako konsument mam 14dni na to.
Jeden plus i dzwonię na support XTB że chciałbym zwrócić akcje które są na minusie bo jako konsument mam 14dni na to.

ihatepink +14
Szukam swojego pierwszego mieszkania. Do tej pory stać mnie było na wynajem, nawet w dość dobrych lokalizacjach, ale już 30+ wjechało i wypadałoby coś kupić właśnego (dotychczas jednak bałam się kredytu, że nie dźwignę, że mnie zwolnią - impostor syndrom który ni *uja nie pomaga w takich decyzjach).
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale

#ps4 #psvr
@ebson: jeszcze dwa movy z ps3 ci sie przydadza, ja kupilem uzywane 70 zl za sztuke, nie są niezbędne do tych gier z zestawu, ale robią robotę, do takeigo beat saber już trzeba mieć
źródło: comment_ELx86fxDmQ0J6RM8CwSpxJKaNTnKL4gk.jpg
Pobierzmovy raczej niczym się różnić nie będą, nawet nie wiem czy są dedykowane do ps4
Ja kupiłem tydzień temu w media za 889 zestaw z astro botem, ale jeszcze nie otwierałem go ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także zamówiłem zestaw z linku, a ten co mam zwrócę.
źródło: comment_gVuhtsnve5og1tvGvm2Sbv3p8D0XNcJ2.jpg
Pobierz