#zakazhandlu Do każdego zwolennika tego gownozakazu. A żebyscie mieli awarie wodociągu od soboty do niedzieli. Bez wcześniejszej informacji. I musieli rano w niedziele lecieć po wodę na orlen zeby było czym spłukać w wc i umyć się. ( ͡°ʖ̯͡°)
@MechanicznyTurek Jest. Twój pracodawca ma zakaz zmuszania Cię do pracy. Jednak jemu handlować nikt nie zakazuje. Tobie też. Możesz handlować jako handlarz ale niestety nie możesz jako pracownik handlarza.
@kidi1: Obawiam się, że nie masz pojęcia, o czym piszesz. Autobusy dzisiaj jeżdżą? Czemu pracodawcy zmuszają dzisiaj kierowców do pracy? Kina są otwarte? Czemu ludzie w nich pracują, skoro jest zakaz zmuszania do pracy? Czemu ktoś zmusza ludzi do pracy na stacji benzynowej skoro jest zakaz zmuszania do pracy?
@silo1408: jak wy przeżyjecie nadchodzące święta? ( ಠ_ಠ) Temat mi koło lata, po prostu jestem ciekaw jak radzą sobie przez te 2 dni takie osoby ( ͡°͜ʖ͡°)
@bocznica awaria zaczęła się wczoraj i nagle. Kwestii ceny wody się nie czepiam bo świadomie kupiłem. Wolałem to jak najszybciej załatwić. Beczkowozu nie widziałem w okolicy. Nie chciałem o 7 latac i szukac po całym osiedlu. Zresztą nie miałem nawet jakiejś większej bańki.
@bocznica Mogłem. Myślałem że to chwilowa awaria. Wpis zrobiłem wkurzony po wstaniu z łóźka. Jedna i druga strona ma trochę racji a i ja mogłem to zrobic lepiej. Nie ma sensu się spinać. Wczoraj skupiłem się na tym zeby była woda pitna. Nie pomyslałem o wc.
Doskonale Cię rozumiem, bo niejednokrotnie latałam do pobliskich sklepów po baniaki pięciolitrowe, żeby się byle jak umyć przed wyjściem z domu, gdy p---------y rury w okolicy i nikt żadnych beczkowozów nie podstawiał, a przynajmniej ja nie widziałam. Gdybym dzisiaj miała jakieś ważne spotkanie, wody by zabrakło i Janusz obok bloku miał zamknięty sklep, to trafiłby mnie szlag.
Do każdego zwolennika tego gownozakazu. A żebyscie mieli awarie wodociągu od soboty do niedzieli. Bez wcześniejszej informacji. I musieli rano w niedziele lecieć po wodę na orlen zeby było czym spłukać w wc i umyć się. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Btw. To była najtańsza woda w cenie za litr. Ale nawet baniek nie miłem to chociaż teraz mam. :(
@kidi1: Obawiam się, że nie masz pojęcia, o czym piszesz. Autobusy dzisiaj jeżdżą? Czemu pracodawcy zmuszają dzisiaj kierowców do pracy? Kina są otwarte? Czemu ludzie w nich pracują, skoro jest zakaz zmuszania do pracy? Czemu ktoś zmusza ludzi do pracy na stacji benzynowej skoro jest zakaz zmuszania do pracy?
Instotne jest też to że nie mogłem jechać autem.
Temat mi koło lata, po prostu jestem ciekaw jak radzą sobie przez te 2 dni takie osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)