#zakazhandlu Do każdego zwolennika tego gownozakazu. A żebyscie mieli awarie wodociągu od soboty do niedzieli. Bez wcześniejszej informacji. I musieli rano w niedziele lecieć po wodę na orlen zeby było czym spłukać w wc i umyć się. ( ͡°ʖ̯͡°)
@hpiotrekh A to przepraszam, źle zrozumiałem. To może miał bliżej galerie i mógłby się tam umyć? Wody nabrać. No nie wiem, niech nam kolega @silo1408 wyjaśni
@silo1408 A to się zgodzę, z takim przypadkiem wygrać się nie da.
Zakaz głupia sprawa, bo klubu otwarte i restauracje, a niby miało być wolne więc trochę uboga ta zmiana. Tu gdzie żyje można pomidory kupic o 2 rano, a czasami nawet więcej promocji jest w niedzielę.
@MechanicznyTurek: @alienator35: @qkamil: no to są wiejskie sklepy z właścicielami za kasą. I jak jest tak w Polsce Z, to i w lepszych rejonach gorzej nie ma
@silo1408: Tak poważnie i bez przekąsu, nie taniej wygiąć do jakiego hotelu na noc? Wiem ze #!$%@?ć zakaz itp ale w sumie ja bym tak zrobił. A najlepiej do innego miasta jeszcze xD
#chwalesie #noworodek Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Do każdego zwolennika tego gownozakazu. A żebyscie mieli awarie wodociągu od soboty do niedzieli. Bez wcześniejszej informacji. I musieli rano w niedziele lecieć po wodę na orlen zeby było czym spłukać w wc i umyć się. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@silo1408 a fachowiec jakiś? Cokolwiek?
A wodę można kupić w np Żabce którą każdy ma za rogiem
Nie kupił bym wody żeby kibel spłukać xD
Komentarz usunięty przez autora
Zakaz głupia sprawa, bo klubu otwarte i restauracje, a niby miało być wolne więc trochę uboga ta zmiana. Tu gdzie żyje można pomidory kupic o 2 rano, a czasami nawet więcej promocji jest w niedzielę.