Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • Odpowiedz
@KCPR: ja takiego obrzydzenia do tej krainy nabrałem, że bez urazy, ale nie wiem jak można chcieć tam mieszkać. I nie wiem jakim cudem dali sobie zniszczyć kraj, który był kiedyś tak wspaniały. Starsi Anglicy pewnie dostają k-----y patrząc na to wszystko.
  • Odpowiedz
  • 0
@JudzinStouner Może dobrym pomysłem jest otworzenie takiego zajazdu strzeżonego z uzbrojonymi straznikami ( ͡º ͜ʖ͡º) Chociaż z drugiej strony to UK, tam nawet policja broni nie nosi, a za nóż na sanki, więc pewnie by nie przeszło :P
  • Odpowiedz
@JudzinStouner coś nie mogę poprzedniego wpisu znaleźć, także powtórzę i doprecyzuję tutaj:
przewożący i zlecający przewóz towarów wartościowych na szmatach - niech giną.
  • Odpowiedz
@eloyard: no i co poradzisz? Nic. Dobrze wiesz jak ograniczone są perspektywy ładowania frigo albo boxa i jak bardzo by się to przekładało na ceny transportu. Okradną jednego na kilkuset (albo kilka tysięcy), a w dodatku ubezpieczalnia właścicielowi towaru zapłaci. Profit dla klientów jest oczywisty i nie wymaga dalszego wyjaśniania.
  • Odpowiedz
@JudzinStouner nie tyle ubezpieczalnia, co przewoźnik w składkach i tym się trochę złośliwie pocieszam ( ͡º ͜ʖ͡º)

Z tego powodu przestaliśmy wozić towary 500k+ - ocpd za takie limity z sensownymi klauzulami robi się bezsensowne, tym bardziej że jest jasne że w wielu miejscach magazynierzy współpracują ze złodziejami
  • Odpowiedz