Aktywne Wpisy
szuwarek +428
To pewnie dlatego że Polacy wstydzą się zgłaszać włamania.
Poza tym w Skandynawii definicja włamania jest inna. Tam każdy krok włamywacza w mieszkaniu/domu liczy się jako odrębne włamanie.
No i w Polsce jest taka bieda, że nie ma co kraść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #emigracja #europa
Poza tym w Skandynawii definicja włamania jest inna. Tam każdy krok włamywacza w mieszkaniu/domu liczy się jako odrębne włamanie.
No i w Polsce jest taka bieda, że nie ma co kraść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #emigracja #europa
siekieromotyka +230
#konfederacja #bekazpisu
chad Korwin samodzielnie robi zakupy, nie jeździ limuzyną, nie boi się rozmawiać z ludźmi, zabiera ze sobą psa zamiast ochroniarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chad Korwin samodzielnie robi zakupy, nie jeździ limuzyną, nie boi się rozmawiać z ludźmi, zabiera ze sobą psa zamiast ochroniarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest godzina 17:12 on ma już 3 drzemkę z czego żadna z nich nie była dłuższa niż 20 minut. Usypianie to Ok 30 min ale jak nie zaśnie to jest afera.
Jaki ja jestem zajebiscie zmęczony XD jak do niego nie gadam to się czuje jak wyrodny ojciec co się nie zajmuje dzieckiem, a jak gadam tyle czasu i macham przed oczami słoniem to jestem padnięty XD
Dajcie plusa na zachętę i idę do niego bo już się kręci (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#dzieci #rodzicielstwo #poniedzialek #urlop #logikaniebieskichpaskow #dg bo gdyby żona była na etacie to bym spokojnie grał w kąkuter w pracbazie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak działa wolny rynek XD
Komentarz usunięty przez autora
https://kadry.infor.pl/kadry/indywidualne_prawo_pracy/uprawnienia_rodzicielskie/775485,Urlop-tacierzynski-w-2018-r.html
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mam takie poważne pytanie, bo choć dożyłem już sędziwego wieku to potomstwa nie posiadam. O co chodzi z tym "usypianiem" dzieci o którym wszyscy mówią? Wydaje mi się że dzieciak jak się zmęczy to sam zaśnie, szczególnie taki mały co nic innego nie robi tylko leży. ( ͡º ͜ʖ͡º)
P.S.
Jak tak się zmęczysz dawaniem atencji dziecku i w ogóle masz ochotę chociaż te 20min odpocząć to przy pierwszej możliwej okazji
No tak, zapomniałem że dzieci mają jeszcze funkcję syreny alarmowej, która nie ucichnie póki nie padną z wyczerpania ( ͡° ͜ʖ ͡°)