Aktywne Wpisy
bobsley33 +298
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
hellb0y +144
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Jest godzina 17:12 on ma już 3 drzemkę z czego żadna z nich nie była dłuższa niż 20 minut. Usypianie to Ok 30 min ale jak nie zaśnie to jest afera.
Jaki ja jestem zajebiscie zmęczony XD jak do niego nie gadam to się czuje jak wyrodny ojciec co się nie zajmuje dzieckiem, a jak gadam tyle czasu i macham przed oczami słoniem to jestem padnięty XD
Dajcie plusa na zachętę i idę do niego bo już się kręci (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#dzieci #rodzicielstwo #poniedzialek #urlop #logikaniebieskichpaskow #dg bo gdyby żona była na etacie to bym spokojnie grał w kąkuter w pracbazie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak działa wolny rynek XD