Aktywne Wpisy

wybryk_natury +110
Zastanawialiście się kiedyś, ile razy uniknęliście śmierci? Np. przez to, że kiedyś zaspaliście, pojechaliście inną drogą itp.
Gdzie moge wlozyc 200k i za miesiac wyjąć 240k?
#gielda
#gielda
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
1. Przyleć na zlot klimatyczny w Katowicach.
2. Zamieszkaj w Krakowie.
3. Wypalaj paliwo na dojazdy Kraków - Katowice - Kraków.
Jako bonus, irytuj tubylców którzy stoją w korkach, ponieważ autostrady są blokowane na przejazd oficjeli.
#ekologia #katowice #krakow
To jest jakiś argument, ale ciężko mi uwierzyć, że wszystko w Kato zostało wykupione. Nawet jeśli to nie ma bliżej hoteli niż Krk?
źródło: comment_ACOxNkKYjwBuRuibJCEIth469TaKUohS.jpg
PobierzPoza tym w szczycie uczestniczyło aż 18 000 osób ( ͡° ͜ʖ ͡
Właśnie o to chyba chodziło, a nie o ekologiczne myślenie.
IUtstalmy kilka rzeczy:
Nie piszę tutaj o szarych delegatach, którzy będą wykonywać mrówczą pracę na tym szczycie - Ci zapewne pociągiem dojeżdżają do Kato. Chodzi mi o oficjeli dla których blokuje się całą autostradę, żeby mogli sobie swobodnie dojechać do Kato i zrobić pamiątkową fotkę. Przed chwilą na szybko znalazłem kilka pokoi w 4*Hotelu w Zawierciu. Nikomu chyba by korona z głowy nie spadła, a i na paliwie by
No jest różnica między Gdańskiem, a Krakowem (będzie z kilkaset kilometrów i kilka godzin). Nie idź w skrajności.
Brzytwa Ockhama podpowiada, że tak mniej więcej było. "Tej Janusz, jak mam już jechać do tej Polszy to załatw mi chociaż hotel w Krakowie, bo na tym hanysowie to nic nie
Fakty są takie, że:
1. Autostrady nie blokuje się dla płotek tylko dla VIPów.
2. VIPów można z wyprzedzeniem zakwaterować w Kato bądź okolicach.
3. Jeśli nie ma miejsca dla VIPów to może miejsce szczytu jest
Komentarz usunięty przez autora
@KonradLuzik: Wiesz kim jest ekolog?