Aktywne Wpisy

RicoElectrico +201
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
źródło: 1000022425
Pobierz
WielkiNos +197
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow

1. Przyleć na zlot klimatyczny w Katowicach.
2. Zamieszkaj w Krakowie.
3. Wypalaj paliwo na dojazdy Kraków - Katowice - Kraków.
Jako bonus, irytuj tubylców którzy stoją w korkach, ponieważ autostrady są blokowane na przejazd oficjeli.
#ekologia #katowice #krakow
To jest jakiś argument, ale ciężko mi uwierzyć, że wszystko w Kato zostało wykupione. Nawet jeśli to nie ma bliżej hoteli niż Krk?
źródło: comment_ACOxNkKYjwBuRuibJCEIth469TaKUohS.jpg
PobierzPoza tym w szczycie uczestniczyło aż 18 000 osób ( ͡° ͜ʖ ͡°
Właśnie o to chyba chodziło, a nie o ekologiczne myślenie.
IUtstalmy kilka rzeczy:
Nie piszę tutaj o szarych delegatach, którzy będą wykonywać mrówczą pracę na tym szczycie - Ci zapewne pociągiem dojeżdżają do Kato. Chodzi mi o oficjeli dla których blokuje się całą autostradę, żeby mogli sobie swobodnie dojechać do Kato i zrobić pamiątkową fotkę. Przed chwilą na szybko znalazłem kilka pokoi w 4*Hotelu w Zawierciu. Nikomu chyba by korona z głowy nie spadła, a i na paliwie by się
No jest różnica między Gdańskiem, a Krakowem (będzie z kilkaset kilometrów i kilka godzin). Nie idź w skrajności.
https://raportdrogowy.interia.pl/aktualnosci/news-paraliz-na-obwodnicy-krakowa-wszystko-przez-szczyt-klimatycz,nId,2709499
Brzytwa Ockhama podpowiada, że tak mniej więcej było. "Tej Janusz, jak mam już jechać do tej Polszy to załatw mi chociaż hotel w Krakowie, bo na tym hanysowie to nic nie ma.".
@seicel: To bardzo prawdopodobne, że nie znasz faktów. Przed chwilą jeszcze pisałeś,
Fakty są takie, że:
1. Autostrady nie blokuje się dla płotek tylko dla VIPów.
2. VIPów można z wyprzedzeniem zakwaterować w Kato bądź okolicach.
3. Jeśli nie ma miejsca dla VIPów to może miejsce szczytu jest złe?
Efekt jest taki, że utrudnili życie ludziom w dwóch miastach (aglomeracjach).
To już mogli Pendolino wyczarterować. Promowali by transport zbiorowy na prąd (chociaż u nas prąd i tak z węgla).
Komentarz usunięty przez autora
@KonradLuzik: Wiesz kim jest ekolog?