Aktywne Wpisy

WielkiNos +140
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
PobierzJak mieszkam na wsi i kupuję napoje w lokalnym sklepie to gdzie mam to co mam zrobić z butelkami/puszkami?
#butelki #systemkaucyjny
#butelki #systemkaucyjny

Komentarz usunięty przez autora
@tylkowielkanocny: Ale niektóre konserwy są tępe. Nie rozumieją, że problemy dzisiejszego świata są "nieco" bardziej skomplikowane, niż w XIX wieku i nie da się ich rozkminić własnymi obserwacjami ani chłopskim rozumem. Albo polega
@ZaplutyKarzelReakcji: To jest element jego "imidżu" - ja mam rację i koniec kropka.
Jak się buduje całą swoją "dziennikarsko-publicystyczną" postawę na podstawie riserczu ziemkiewiczowskiego połączonego z całkowitym i celowym ignorowaniem głosów sprzeciwu czy sprostowań - to potem takie kwiatki wychodzą, nie ma siły.
To jest ten sam schemat co u Maksia Kolano - też "mówił jak jest",
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Jaworowski
@zarowka12: no ale oni tam rozmawiają czy był fizykiem, więc to to ma do rzeczy.