Aktywne Wpisy

yourgrandma +97
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +1041
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

O tym jak bardzo zespoły traktują ostatnie wyścigi jako pole do testów swoich podzespołów może świadczyć fakt że Mercedes wystawił praktycznie dwa różne bolidy na jedno z ostatnich GP w roku 2012 - w Austin w 2012 Rosberg i Schumacher jechali bolidami które miały różne rozwiązania dot. zawieszenia i eksperymentalne rozwiązania z myślą o przyszłym sezonie. Obaj kierowcy weszli do Q2, ale pod koniec drugiego segmentu Rosberg miał czas gorszy od Schumachera o blisko 1.3s.
Za wiki:
Rosberg mówił o tym że pod koniec sezonu testowali różne rozwiązania nawet w wyścigu z myślą o przyszłorocznej konstrukcji. Jak widać byli w stanie poświęcić przepadek punktów pod koniec sezonu kosztem rozwoju konstrukcji na rok 2013 - co finalnie chyba się opłaciło, patrząc na ich formę.
W wyścigu w Abu Dhabi Mercedes miał tak bardzo w------e że jeździli z rurkami pitota na podłodze bolidu nawet w samym wyścigu - pik relejted.
źródło: comment_LVxUIlb9WoiaoWFOtaISYlDkwrim2f2f.jpg
Pobierzźródło: comment_UwDJBEMhXqc7gIRMc0MY30Rg6Qc7AKfX.jpg
Pobierz