Aktywne Wpisy
elena-mary +4
Jak zmieniły się wasze zarobki przez ostatnie 5 lat?
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
dom_perignon +194
Najlepiej to budujmy domy z lepianek, by nie budzić pokusy ich obrabowania, a żołnierze niech jadą na koniach, bo wozy opancerzone budzą pokusę trafienia w nie dronów.
#polska #rosja #cpk #gospodarka #ukraina
#polska #rosja #cpk #gospodarka #ukraina
#medycyna #polska #neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
Widzisz, seba kończy zawodówkę w wieku 18 lat i już jakieś praktyki ma za sobą. I tu seba musi już sobie radzić z bezrobociem- czymś czego lekarz nigdy nie zazna.
Zanim ty skończysz studia on już przez 6-7 lat będzie płacił podatki i również na twoje studia.
Nie jako lekarz.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1991930304432740&id=1530157060610069
Z tego co wiem to dział prawny PR czeka na jakąś medialna sprawę XD
67 % Polaków zarabia mniej. Ze średnim stażem pracy 20+ lat
Poza tym, zapomnij co wyżej pisałem. Zapamiętaj to: nie
Mam też kolegę nauczyciela...
W ogóle mam w rodzinie polityka, który...
Natomiast babka stryjka wujka Staszka, co jego najlepszy przyjaciel na motorze się rozwalił, no i jego syn to jest PROFESUREM w kłynyce, ŁON TO JUŻ WŁOGULE.
Poza tym typie, mówimy o etacie. Natomiast dodatkowo jak twój kolega
Więc skończ z wójkami:)